עזרה עם ידידה !!

עזרה עם ידידה !!

תקשיב .. זה דחוף.. אני בכיתה י'.. וידידה שלי גם. בוא נשתמש בשמות כדי שזה לא יהיה תקוע.. לידידה שלי קוראים ענבר ולחבר שלה לשעבר קוראים עומרי. הם היו שנה ביחד.. לפני 4 או 5 חודשים הם נפרדו. בחודש האחרון.. הוא פשוט הטריד אותה מינית.. היה להם כמע שנה שלמה נפלאה ביחד ! הם אהבו אחד את השני כל כך והם היו כל כך נפלאים ביחד !!! והיא גם אומרת .. אבל בחודש האחרון.. הוא הפסיק לאהוב אותה והוא התחיל להטריד אותה מינית. פעם אחת הם היו צריכים ללכת לאיזשהו מסיבה.. והוא אמר .. עד שאת לא מביאה לי ביד אני אני לא הולך לשום מסיבה.. אז היא אמרה לו שהיא לא רוצה.. הוא אמר אם לא אז אני נפרד ממך !!! וזה היה הרבה פעמים ככה.. הוא השתמש נגדה באלימות הרבה !! והוא גמר לה בפה למרות שהיא לא רצתה !!! והיא פשוט סבלה ובכתה !!! חודש שלם היא סבלה !! הוא ניצל את האהבה שלה !!!!!! הוא מניאק !! הוא חרא !! חודש שלם היא סבלה וזה השאיר לה צלקת.. היא סיפרה לי את זה היום ובכתה !! פעם ראשונה שהיא סיפרה.. והיא הרגישה הקלה... היא אמרה לי שהיא הרגישה ממש הקלה כשהיא סיפרה לי ... וזה היה נורא... היא הדגימה עלי .. והוא ממש השתמש בה באלימות .. הוא ניצל את האהבה שלה ! והיא אמרה שזה היה סבל.. שהיא פשוט מצאה את עצמה זרוקה על הרצפה ומפחדת ממנו.. והם היו כולה בכיתה ט' !! איזה נורא זה !!!! ובגללז ה היא נפרדה ממנו !!! ואף אחד לא יודע את זה חוץ ממני !!!! הבעיה היא שאותו עומרי .. הוא חבר שלי .. חבר די טוב.. ידעתי שהוא טיפה אלים אליה לא ידעתי שזה מגיע לכזאת חומרה !!!!! אני ממש כועס וזעום על החבר הזה !! מה אני יעשה ?!?!? מה להגיד לידידה ?! מה לעשות !??!?!?!

גרא.

New member
נועם,אל תקח על עצמך טיפול בענינים

שאינך בקיא בהם.יש בתיאורים שלך, משום מצב של התעללות מינית, שאינה מקובלת בכל גיל.אם הנערה היא מתחת לגיל 16, בעיני החוק,מה שהוא עשה, מוגדר כאונס.וכלן היא יכולה, הייתי אומר, יותר מזה, חייבת ללכת ולהתלונן במשטרה..בתמיכה שלך..בכל מקרה, היא יכולה להתקשר לאחד מקווי החירום הבאים * אלי, האגודה לשלום הילד 966-223-800-1 א'-ה' 2200-800 ו' 1300-800 * המועצה לשלום הילד 5639191 02 * מרכז לנפגעות תקיפה מינית .טל' מקוצר 1202 להבא, אל תזכיר את שמות חבריך המעורבים בדבר.יש כאן משום כניסה לזכות הפרט,ומעבר לכך, גם הסתכנות בהוצאת לשון הרע.

אתה טועה !!

זה לא היה עד כדי כך נורא !!!!! הקטע הוא שזה חבר שלי !! אני מדבר איתו ואני חושב על זה וזה קצת מפריע לי ! מה אני יעשה... אני מדבר איתו ונזכר במה שהיא סיפרה לי וזה רע לי

גרא.

New member
נועם, אתה יכול לקבל או לדחות את

הצעתי, אבל אל תקבע בצורה כל כך פסקנית כי אני טועה.אם אתה יודע יותר טוב ממני מה לעשות, בשביל אתה פונה אלי שוב ושוב??

nutmeg

New member
נשמע כאילו

הבקשה שלך היא עבור עצמך - כלומר אתה מבקש שנעזור לך להתמודד עם הידיעה שיש לך חבר אלים שעושה כך וכך לידידה שלך (ואולי לעוד בנות)- ולא ממש שאלת את השאלה לגבי הידידה שלך, או איך לעזור לה... נכון?

למעלה