עזרה עם ה -K-JAM

alfaman0

New member
עזרה עם ה -K-JAM

שלום לכולם ! יש לי מכשיר I-MATE, K-JAM ויש לי מספר שאלות כל מי שיוכל לעזור זה יהיה אחלה. 1- אני רוצה להוסיף מנגינות שיחליפו את המנגינות של השעון מעורר – איפה אני צריך להוסיף את הקבצים ובאיזה פורמט ? 2- האם ניתן לבטל את הבהוב המנורות של הWIFI BT והטלפון עצמו. 3- אני משתמש בסיסמא על מנת לנעול את הטלפון אך מאז שרכשתי את תוכנת הניווט אני לא יכול להשתמש בפונקצית הנעילה כיוון שבמהלך הניווט - לאחר שחולף פרק הזמן שהוגדר מראש –אני הגדרתי בקשה לסיסמא כל 1 דקה שהמכשיר לא בשימוש- בקשה לסיסמא קופצת). האם מישהו מכיר תוכנת נעילה טובה (גם אם היא לא חינמית) שלא תעבוד באופן אוטומטי במהלך ניווט אפילו אם היא רק נועלת את אנשי הקשר,יומן ומשימות זה יהיה נהדר. 4 - ב IPAQ הייתה לי תוכנה של שלט רחוק (מתכנתים את כל השלטים בבית לתוכנה הזו ואז יש לך שלט אוניברסאלי אולטימטיבי האם מישהו מכיר תוכנה שכזו שתעבוד על ה- K-JAM?? תודה מראש !!!

BravoMan

Active member
נחמד לשמוע

"כל מי שיכול לעזור" במקום "אתגר למומחים" או "רק מי שמתמצא" וכו. אז ככה: 1) את המנגינה בוחרים ב"התחל->הגדרות->צלילים והתראות" והקבצים שניתן לבחור מהם חייבים להיות בWINDOWS או MY DOCUMENTS בפורמט WAV. 2) כאיקרון לא. אם תחפש בפורום WWW.XDA-DEVELOPERS.COM יש שם כל מיני פא'צים וREGISTRY שנועדו באיקר לTYTN אבל אולי משהו מזה יתאים לך. 3) לא מכיר. 4) יש את NOVII REMOTE וVITO REMOTE (ובטח עוד כמה) אבל כך בחשבון שסוגי הIR בK-JAM והIPAQ המדובר קצת שונם לכן המרחק לא יהיה משהו.

למעלה