עזרה עם התמחור

א ו ר3

New member
עזרה עם התמחור

אז הגעתי לחלק של התמחור שאני לא כ"כ מבינה מה קורה בו..ובבקשה תהיו סבלניות אתי כי כל מה שקשור למספרים אני גרועה :)
יש שם חלק שכתוב משלוח לישראל, ולידו "with another item" הבנתי מיזה שהמשלוח מן הסתם יוצא יותר יקר אם מוסיפים פריט נוסף, אבל איך אני מחשבת את העלות הזו? ראיתי שבהרבה דפי אטסי כותבים (לפחות אנשים שמוכרים מישראל) שעלות פריט נוסף בד"כ יוצאת 3.73 דולר. איך מחשבים עלות פריט נוסף לחו"ל? ואם נניח אני שולחת משהו שהוא ממש דק וקל יחסית (ברכות מנייר) זה משנה את העלות הזו ? לפי מה מחשבים?

תודה!

efratjewelry

New member
לגבי משלוח לחו"ל

אני לוקחת 5$ על משלוח פריט אחד ופריט נוסף בחינם לכל העולם (EVERYWHERE ELSE) לישראל הגדרתי 3.5 $ ופריט נוסף בחינם.
אני לא יודעת מה את מוכרת, אבל אם זה קטן וקל אין שום הצדקה לקחת תשלום על פריט נוסף (אני מוכרת תכשיטי כסף)

אפ5

New member
הפריטים שלי

(ברובם) גם לא שוקלים הרבה ולכן משלמים רק עבור הפריט הראשון. אל תשכחי להוסיף עלויות של אריזה (למחיר המוצר עצמו או למשלוח) וכל ההתנהלות בדואר.

לימיצ

New member
תזכרי שאת מחליטה לפי מה שמתאים לך

אם עלות משלוח למוצר נוסף היא אפסית בשבילך
ואתיכולה לגלם אותה במחיר המוצר למשל
תשאירי אותה על 0..

יש כאן גם אלמנט שיווקי
שלקוחה שאם תקנה עוד מוצר
המשלוח יהיה לה יקר פי 2,
יכולה לסגת מהרכישה
אז זו דרך שלך לעודד רכישות נוספות ממך

א ו ר3

New member
עצה מצויינת, תודה

אגב אני קוראת את המדריך שלך לאטסי וזה עוזר לי המון... !

SharonCards

New member
כשמתמחרים מוצר שני ב -0 ( With another item)

יוצא מכך שהמשלוח לשני הפריטים חינם. האם אני טועה ?

Efratul

New member
לא

על הפריט הראשון משלמים את המחיר של המשלוח ועל הפריט השני המשלוח חינם.

SharonCards

New member
הניסוח " עם פריט נוסף" הטעה אותי .

הסקתי שצירוף של שני פריטים ביחד = משלוח חינם.

א ו ר3

New member
כמה שאלות נוספות

*מה זה בדיוק "אוצר" ? ראיתי את המונח הזה מופיע הרבה פעמים וניסיתי לקרוא על זה, אבל עדיין לא הבנתי בדיוק מה זה ומה עושים.

*אני רואה בהרבה חנויות אטסי שאנשים שמוכרים הדפסים או ציורים עושים הדגמה איך זה ייראה במסגרת בבית (רק לשם ההדגמה) מישהו מכיר אתר שבעזרתו עושים זאת או שאנשים עושים את זה בפוטושופ?

בינתיים פתחתי את החנות שלי אני אשמח להערות/הארות/הצעות לשיפור.. זה מאוד חשוב לי הביקורת הזו , כי בעצם אני לא מבינה בזה הרבה ורק התחלתי.
אני מתכוונת להעלות בקרוב עוד הרבה דברים נוספים.

תודה רבה שוב

למעלה