עזרה עם התלבטות

אוליבר4

New member
עזרה עם התלבטות

היי פורום אני עומד להזמין מחשב נייד למטרת לימודים עכשיו, הבחור הנחמד בחברה שלח לי כמה הצעות, והלבט שלי הוא בין שני המחשבים האלו: LENOVO T61 או DELL D630 ועוד שאלה- את חלקם יש אפשרות לקבל עם XP.. עדיף להשאר איתו מאשר לעבור לוויסטה?

kobi 23

New member
מהשניים

אני באופן אישי מעדיף את הלנובו למרות שיש הרבה כבוד גם לדל. אם יש לך יותר כסף לך עליו. את הלנובו אתה אמור לקבל עם ויסטה ביזנס שמאפשרת לך לשדרג לXP חינם או עם XP מראש.(הם הוציאו שני דגמים ,אחד עם ויסטה ןהשני עם XP) עדיף בהרבה הXP על הויסטה

TheAussi

New member
זה לא עניין של כסף..

תודה על ההמלצה! האמת היא שאני פשוט אוהב יותר את העיצוב של הדל, הוא נראה יותר ידידותי.. אבל מבחינה פרקטית, אפשר לבנות על זה שהלנובו יחזיק כמו שצריך לתקופה של שלוש שנים? ושהוא לא יהיה נורא מיושן עד אז?

kobi 23

New member
אי אפשר להבטיח שום דבר

הטכ' מתפתחת בצעדי ענק ו3 שנים במושגים של מחשבים זה לא מעט זמן

אוליבר4

New member
סבב!

תודה על העזרה.. למרות הנטייה שלי לדל ולעיצוב הנחמד.. אני אלך על הלנובו. שוב תודה!

יאיר B

New member
אני אוהב את הטינקפאדים.

לגבי אם יחזיק מעמד 3 שנים - אם תשמור עליו הוא יעבוד 3 שנים ואפילו יותר. לגבי הטכנולוגיה: בעיקרון מחשב מתחיל להתיישן אחרי שנה +- (כי כל שנה יוצאים חידושים בתחום, בעיקר מעבדים חדשים). השאלה היא מה אתה תריץ עליו (אם מדובר על אופיס ואינטנט, גם בעוד 5 שנים תוכל לעשות את זה). השאלה של XP מול ויסטה: זה עניין של טעם אישי. אם המפרטים שלהם חזקים, לא תהיה בעיה להריץ ויסטה עליהם.

kobi 23

New member
יאיר , אני מזכיר לך

יש לי מחשב חזק יחסית והוא מאוד התקשה להריץ את הויסטה כמו שצריך. היא גם סירסה אותו

למעלה