עזרה עם המסמכים

v3p89

New member
עזרה עם המסמכים

שלום, ב 14.8 יש לי תור למשרד הפנים לצורך פתיחת התיק. הזמן לוחץ ואני פוחד לא לעשות שום פאדיחה עם המסמכים של אישתי. היא כרגע נמצאת ברוסיה ומתכננת לשלוח לי אותם לאחר אימות אפוסתיל. אשמח לתשובות מאנשים שעברו את זה ויכולים להמליץ כיצד לפעול נכון. דבר ראשון שהוא כרגע הכי חשוב זה לדעת מה המסמכים המחייבים לפגישה הראשונה כדי להוציא וויזת תייר לאישתי ולאפשר לה להגיע לארץ? אני לא רוצה לפספס את זה ומקווה שהיא תוכל להגיע לארץ מהר ככל האפשר לאחר פתיחת התיק. דבר שני הוא שיש לנו קצת סיפור עם הדרכון שלה, היא כרגע מגישה אותו לצורך החלפת שם משפחה והוא לא יהיה מוכן עד ל 14.8. האם אפשר לבינתיים להגיש בקשה לפתיחת תיק ולקבל וויזה עם דרכון ישן שלה עם שם משפחה קודם? דבר שלישי, כל המסמכים שהיא הוציאה הם על שם משפחה קודם, האם נצטרך להוציא מחדש? ודבר אחרון זה אימות אפוסטיל, מה הדרך הנכונה לעשות את זה ברוסיה? מול איזה מוסד? אצלנו בארץ זה יחסית קל, תמצית רישום אימצתי במשרד החוץ וכל השאר אמות עותק נוטריוני בבעת משפט, איך זה עובד ברוסיה? המון המון תודה!

Jkamm

New member
מסמכים

אם רוב המסמכים המהותיים אצלך, תגיש מה שיש - העיקר שתפתח את הבקשה ולא יידחה לך התור בעוד מספר חודשים. יתנו לך זמן להשלים את החסר.
זה לא משנה אם חלק מהמסמכים על השם הקודם וחלק על החדש, כיוון שבכל מקרה אתה צריך להביא אישור על שינוי השם. כמובן שיותר נוח ופשוט שכל המסמכים יהיו על אותו שם.
יוני

למעלה