עזרה עם המנילה

ajrajy

New member
עזרה עם המנילה

היי..רציתי בקשה לקבל ממכם עזרה לגבי הבחירה במנילה(תדרגו לי),+ניסיון להעריך בבקשה כמה הקב"א שלי בערך תחומים שדורשים איתור קדם צבאי(חובה לדרג את שלושתם) 1)תחום תפקידי הדרכה וחינוך תפקידים בחיל החינוך מש"ק הוראה 2)תחום תפקידי טיפול באנשים ניהול ואבחון כח אדם רכז מתגייסים 3)תחום תפקידי תיאום וסיוע תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בט חייל בגופי תיאום ותכנון תחומים שלא דורשים איתור קדם צבאי(יש לבחור 5) 1)מערך הנהיגה(לא בא בחשבון) 2)שיטור צבאי 3)שירות בתי הסוהר (שב"ס) 4)המערך הטכני בחיל החימוש 5)שיטור אזרחי (שח"ם) 6)שירות בחיל האויר והחלל 7)תיאום וקישור אז בבקשה תציעו לי איך לדרג.. ואם אפשר גם הסבר קצר על רכז מתגייסים..מה עושים באיתור קדם צבאי..ולהעריך מה הקב"א שלי.. תודה!!

ajrajy

New member
מהשלושה הראושנים רק?

כי השאר אני מניח שבערך יודעים

רכמ כבוד!!

מה אתה רוצה לדעת על רכזי המתגייסים?

ajrajy

New member
אמממ

תגידי לי בקשה מה זה התפקיד באופן כללי... מה עושים שם בדיוק?איך היציאות,שמירות.. האם קשה להתקבל? יעזור אם אני אשלח לשם פקס שאני רוצה להתקבל?

מממ

שירות בלשת הגיוס בעיקר יומיות יש שמירות, במיוחד בנים טוחנים
לא קשה להתקבל..אבל יש מיונים.. לאדעת אם יעזור אם תשלח פקס, פשוט תדרג במנילה

ajrajy

New member
ומה עושים שם

את יכולה בבקשה לספר קצת על התפקיד עצמו..? והאם משרתים בזה גם בקרייה?

גם בקרייה

אבל מעבירים אותם לבסיס קליטה ומיון... בכל מדור עושים משהו אחר... כל אחד אחראי על משהו אחר.. קצת מסובך לספר על התפקיד בכלליות.

ajrajy

New member
לאן הקרייה עוברים?

וחלק מהתפקיד זה נגיד לתת פטורים מטעמי דת/אידאולוגייה וכו'? ככה הבנתי

ajrajy

New member
(הנה ציטוט מתוך מאמר באתר)

"מדורים נוספים בהם יש רכזי מתגייסים: ברה"ן (בריאות הנפש)- המדור בו יושב הקב"ן. מדור תנועה-המדור שאחרי על הגיוס. הם אלו שנותנים תאריכי גיוס ואחראים על עתודות טכנולוגיות וישיבות הסדר. מדורים נוספים הם מדור פטור הדואג לפטורים (לדוגמא הצהרות של דתיות) מדור מיון אשר דואג לכל שאלוני מיון (יחידות קרביות) מדור ביקורת התייצבות שדואג לצו ראשון ומעקב התייצבות."

למעלה