עזרה עם הבן

avi1cohen

New member
עזרה עם הבן

שלום לכולם יש לי ילד בן 16 1.76 בערך ששוקל בערך 80 ק"ג לטענתו יש לו עודף משקל (יש לו קצת) הוא החליט בחופש שהוא תוקע דיאטה רצחנית זאת אומרת לאכול משהו כמו 600-800 קלוריות ליום ובנוסף לכך כל יום הוא יעשה כושר שיכלול: הליכה/ריצה על הליכון בערך 4-5 ק"מ (יש לנו בבית) לאחר מכן 20 שכיבות צניחה ולאחר מכן משהו כמו 50-100 כפיפות בטן אני יודע שזה ממש כושר לא בריא אבל השאלה שלי היא האם הוא ירזה מזה ויפתח שרירים ובאיזה מהירות כבר יחול אצלו שינוי?

R-E-L

New member
תגובה

שמע, הוא יהרוג את עצמו... (אני מגזים) אבל סמוך עלי, לא יהיה לו אנרגיה לכל הכושר הזה. אני כשאני באימון באדי-בילדינג\פיתוח כח. אני אוכל כמו סוס, אבל עדיין לקראת סוף האמון פשוט אין לי אנרגיה, ואם אני לוקח חטיף או משהוא קטן בשביל לקבל עוד אנרגיה - מייד אני יכול להמשיך ולהתאמן, זה לא שאני מתעייף, זה פשוט שאין אנרגיה אז מה שבנך הולך לעשות זה להרעיב את עצמו (500-600 קלוריות ביום זה כלום כמעת) עוד לרוץ\ללכת 4-5 ק"מ. עוד לעשות 50-100 כפיפות בטן ועוד שכיבות שמיכה(אם אתה קורא לזה שכיבות צניחה - אין בעיה). אני לא מאמין שהוא יחזיק מעמד כל האימון, הוא פשוט יתפרק... חוץ מזה - זה לא בריא... שמע, אם בכל זאת הוא להתאמן - אני מאמין שיראו אצלו שיפור כבר בתום שבוע מתחילת האימונים כיוון שזה אימון נורא אינטנסיבי(שכמעת בלתי אפשרי) + דיאטה רצחנית. אני בשום פנים ואופן לא הייתי מסכים לצורת הרזייה זאת. אבל אל תסתמך רק עלי, אני רק באדי בילדר (body biulder) תקשיב למנהל הפורם שבטוח יגיב בקרוב.

spoild

New member
אבא, אל תסתבך!

הלוואי שאבי היה דואג לי כך שהייתי בגילו של בנך. אם אתה רוצה יעוץ מקצועי בתחום, ואם הבן שלך רוצה לחזור "רמבו" (אני מגזים) לתחילת השנה הבאה, תנסה לפנות לד"ר קובי עזרא - 058567140 או באתר האינטרנט - http://www.israelbody.org הוא יתאים לבנך תוכנית אימונים ותזונה שתעזור לו להשיג את מבוקשו, מניסון!!! בהצלחה!

Rיקש

New member
תגיד לי...

אם אני רוצה להשתפר בפיתוח הגוף בצורה רצינית (לא תחרותי) אלא להוריד אחוזי שומן להגדיל הקפים המקומות הנכונים... הוא הבן אדם? ואם לא הוא, אז את מי אני מחפש בעצם? מאמן מקצועי פרטי? - אין באיזור שלי וגם אם כן, אני מפחד מהסכומים דיאטן? - זה רק התזונה, אני רוצה הכל. help!, רמי אולי אתה?

spoild

New member
ה- בן אדם!

לא שמעת את סיפור חיי? הוא הוריד אותי מ 19 אחוז שומן ל 7.4 אחוז! ועזוב אותי, הוא הרופא של מר ישראל ומר צפון וכל אילו, הוא יותר קוסם ,
ואני חייב לו הרבה מאוד!

Rיקש

New member
כמה הקוסם עולה?

ומה הוא עשה בשבילך? תזונה? אימונים? הדרכות? בא איתך למכון!? ...תפרט טיפה.. ואני מתאר לעצמי שהוא באיזור המרכז, אז זה לא כל כך רלווטי בשבילי...

spoild

New member
אז ככה---

הוא נתן לי תפריט מלא שמורכב מ 5- 6 ארוחות ביום, חלק מן התפריטים מפורסמים גם באתר הארגון הישראלי, (התפריט משתנה בן אדם לאדם). אח"כ הוא נותן לך תוכנית אימונים מפורטות, לא מאילו שמוכנות מראש, אחת כזאת שבנויה בשבלך, בהתאם למבנה שלך ולתזונה שלך, כמה סטים מכל דבר , חזרות וזמני מנוחה. הוא גם מודד אחוזי שומן,היקפים ומשקל - ואח"כ מבצע מעקב. פגישה עולה 200 ש"ח לחברי האתר , ובאותה פגישה (בערך שעה - שעה וחצי) אתה מספיק הכל, פגישה אחת לחודשיים זה בסדר. עכשיו ככה, זה שאתה מהצפון או ממקום אחר (הוא יושב בשכונת הדר יוסף - ת"א), זה לא אומר שאתה לא יכול לבוא (אם זה חשוב לך) , מר צפון שגר בנצרת מגיע אליו כל הזמן, גם אנשים מאשדוד ואשקלון, ומאיפה לא, אני מכיר אחד שמגיע פעם בחודש וחצי בטיסה מאילת! בהצלחה!

MidNight Flame

New member
הנתונים שלו דומים לשלי...

אני גדול ממנו בחצי שנה וגבוה ממנו ב2 ס"מ... תני לו להוריד 4-5 קילו אבל לכי איתו לדיאטטנית שתעשה את זה בפיקוח... אני כרגע 75 קילו ומאושר...

ברוך הבא

בסופו של דבר הוא יעשה לעצמו נזק שלגוף יקח תקופה לא קצרה להתאושש ממנה ובנוסף הוא יחזור למצב ההתחלתי ויותר. דיאטה רצחנית של 600-800 קלוריות תכניס את הגוף שלו למצב חרום שבו חילוף החומרים יואט על מנת לשמור אנרגיה. זוהי פעולה הפוכה למה שהוא רוצה שיקרה ולכן מעבר למחסור באנרגיה התוצאות יאחרו להגיע !!! המלצתי היא: לאכול בצורה מסודרת במשך היום 4 ארוחות לא גדולות לשתות 3 כוסות מים לפני כל ארוחה לא לאכול מטוגן ושטויות לא ל"גנוב" אוכל בין הארוחות לאכול מזון הכולל סיבים תזונתיים בנוסף: לבצע 3-4 פעמים בשבוע אימון ריצה/הליכה (בהתאם ליכולת) של 30 דקות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בשלב זה לא יעילו. התחל איתו עם התוכנית הזו ואחרי 3 שבועות חזור אלי ודווח לי איך הוא מתקדם ונעדכן לו את התוכנית. אני יכול להבטיח לך שהתמדה בתוכנית הנ"ל ושמירה על מאזן קלורי שלילי (הקלוריות הנכנסות פחות הקלוריות היוצאות) מתון יראה תוצאות תוך מספר שבועות !!! בהצלחה

למעלה