עזרה עם אופה לחם

דפדפ

New member
עזרה עם אופה לחם

רכשתי אופה לחם ונסיתי להכין בצק לפיצה ממתכון שצורף למכשיר. קודם כל הסתבר שהמתכונים בעברית שהיו אמורים להיות תרגום של האנגלית שונו הן מבחינת חומרים והן מבחינת כמויות והן מבחינת מרכיבים(לדוגמא בחוברת באנגלית הופיע שמן זית ובעברית מרגרינה או חמאה). לבסוף יצא לי בצק שעלה אבל שקע וכשהוצאתי אותו מהמכשיר היה נוזלי לגמרי. מישהו יכול להסביר? יש בעיה עם האתר. שלחתי כבר הודעה זו בבוקר אך היא לא נקלטה. העברית לא עולה.

קושוש

New member
דפדפ, להלן 2 קישורים באנגלית עם

המון מתכונים לאפיה במכונת לחם. :) ולענין זה שלא הצלחת לשלוח הודעות, בשבוע האחרון בכלל יש המון תקלות בפורום, גם אני ``הושבתתי`` כמה ימים.

דורית פ.

New member
בעיות עם האופה לחם

לנו יש בעיות שהלחם אינו תופח . מקבלים לחם שאינו ממלא אפילו את התבנית. השתמשנו גם בשמרי שימרית וגם בקוביות אבל התוצאות דומות.

קושוש

New member
דורית פ. אולי כדאי לפנות ליצרן

ישירות ולשאול אותו לגבי הבעיות האלו ?

קושוש

New member
מה זה, אופה לחם ``יתום`` ?

``יתום`` או מה ? כלומר, מי האבא, היצרן, הדגם ? לפי זה אפשר לכתוב ישירות ליצרן ולשאול אותו איך לפתור את הבעיות.

davidi

New member
תנסי שמרים יבשים תוצרת הולנדיה

כן כן בכל מכולת יש שמרים גרגיריים יבשים,מעט יותר סוכר.וטיפה פחות מלח.את השמרים יש לשפוך על הקמח .

y.n

New member
הנה עזרה

יש לי אופה לחם בבית, ואיתו צורפה חוברת מתכונים שתמיד הצליחו לי. סרקתי את החוברת , אך התמונות יותר גדולות מ-100k. אני שולחת לך אותם באי-מייל. כל מי שגם רוצה- שיגיד ואני אשלח לו.

דפדפ

New member
תודה ושאלה

הקובץ עוד לא הגיע אלי אבל תודה בכל מקרה. ואם כבר יש לך נסיון אולי תוכלי לעזור לי. אפיתי לחם לבן בסיסי בתור נסיון ראשון. הוא נראה נהדר במראה חיצוני - פרט לצד העליון ששקע. כשנסיתי לפרוס אותו הפנים היה אפוי אבל מפורר. מה עושים??

y.n

New member
תשובה

אני שולחת לך עכשיו (הייתי צריכה לצאת מהבית אז לא הספקתי לשלוח). הקבצים קצת גדולים ל-hotmail אז אני שולחת בשתי הודעות. בקשר להתפוררות של הלחם- אצלי הוא יוצא בסדר. יכול להיות שחסרים נוזלים ולכן הבצק מתפורר? בחוברת ההוראות רשום שעדיף להשתמש בקמח לחם ולא קמח רגיל כי הוא מגדיל את טריות הלחם ואת תפיחתו. כמו כן, רשום שאפשר להוסיף מעט מיץ לימון או חומץ- דבר שיעורר את השמרים וישפר את מרקם הלחם. ועוד טיפ שרשום- אין להשתמש בקינמון ושום מעבר למה שרשום במתכונים משום שהקינמון שובר את מבנה ומרקם הלחם ושום בולם את פעולת השמרים. מקווה שעזרתי.

למעלה