עזרה עם אוטובוסים

• פותח הנושא npttf
  • פורסם בתאריך

npttf

New member
עזרה עם אוטובוסים

היי.

אתמול בבוקר נסעתי כרגיל בקו 42 או 142 בדרך לעבודה וכרגיל עמדתי שם והסתכלתי קצת על האנשים מסביב. מולי ישב בחור שנראה טוב, ודי היה ברור ששנינו מסתכלים אחד על השני באותה צורה :) וכמו שתמיד קורה לי במצבים האלה, שנינו לא דיברנו. כשהוא בא לרדת הסתכלנו אחד על השני יותר, ונדמה לי שהוא גם עשה פרצוף קצת מבואס.
מה עושים במצב הזה?

ואם יש איזה סיכוי שהוא ראה את ההודעה הזאת- יהיה נחמד אם תשלח מסר :)

באיזו שעה, אם כי אני כבר לא בחור

לי אגב בקו 42 מהדרום ל- תא קרה מקרה דומה עם בחור שחרחר ויפהפה שחייך אליי חיוך מלא שיניים צחורות, חייכתי אליו, אבל לא עשיתי ולו צעד אחד למימוש ההתענינות.

npttf

New member
מהדרום ז"א מבת ים?

לא, נראה לי שהוא היה טיפה יותר מבוגר ממני. אולי 25...

אם לא תגדל ביצים - אין לך תקנה.

אבל מכיוון שאתה נוסע בקו 42/142 זה מסוכן באופן כללי. אלה הקוים של העבדים, והסיבה היחידה שהוא מגיע לצפון העיר, זה כדי שהמשרתות תוכלנה להגיע לעבודות הנקיון, בישול, ושמירה על תנוקות. אח"כ הוא עובר בר"ג וכל העירקים העניים עולים כדי להגיע למוסד לביטוח לאומי או לעבודה במוסכי הדרום, או שעולות כל הרוסיות העובדות שסגרו את הלילה וחוזרות למגוריהן שזה בדר"כ בת ים. בתחנה המרכזית החדשה עולים הכושים שהסיבה שהם נוסעים באוטובוס זה כדי להגיע יותר מהר לסוחרי הסמים של יפו או כל מיני ערבים ובולגרים וטורקים
עניים שגם גרים ביפו.
בקיצור, הגעתי למסקנה שאם היית עושה עליו מהלך ויורד איתו מהאוטובוס הוא בטוח היה
או שודד אותך או אונס/רוצח אותך או מבקש ממך כסך.
מעממעמעעעמעעעע
אז אל תגדל ביצים

npttf

New member
וגם

אם הייתי יורד מהאוטובוס הייתי מאחר לעבודות העבדות. מה עושים?

יש פתרון !

אתה צריך סמארטפון (אל תדאג שמישהו ישדוד אותך כי לכל הערסים והפרחות באוטובוס שלך יש גם, כי ככה הם לא מרגישים דפוקים).
בסמארטפון אתה מתחבר לאפליקציה של איתור הומואים לפי מיקום גאוגרפי (כל מי שרשום באטרף או גיירד וכו' יש לו את זה).
ואז, אתה פשוט סורק את מי שבמרחק כמה מטרים ממך ומודיע לו שאתה שם

אוף אתה גורם לי לחשוב בשבילך

תשמע, לפני כמה ימים יצא הגלאקסי 3 החדש לשוק הישראלי, אז עכשיו יהיה בום של כאלה שירצו למכור את הגלקאסי 2 שלהם (שהוא מכשיר בן זונה !).
אם תשב על יד 2 שבוע - בטוח אתה מביא אחד באלפיה מקסימום. אח"כ אתה לוקח אותו לגולן טלכום למשל וב-99 ש"ח לחודש (כולל הכל) יש לך סמארטפון עצבני !

למעלה