עזרה על משהו!

stamisheoh

New member
עזרה על משהו!

אני מכיר דרך לפרוץ למחשב בלי להשתמש בתוכנות וכו´! אינני מתכוון להיות אקר או משהו כדומה... אבל רק למעט ידע! נגיד ואמרו לי להוסיף את שתי הדברים האלה לרשת שלי: TCP/IP NETbuei אני יודע איך להוסיף אותם אבל מה תפקידם בלפרוץ, איך הם עוזרים, האם הם יכולים לפעול כנגדי הדברים האלה, כל דבר אחר שעלול/יכול להדריך אותי אנא בבקשה, תגידו לי...

uzi2

Active member
אלה שני פרוטוקולי תקשורת.

TCP/IP (שהכוונה כאן היא לפרוטוקול האינטרנט) הוא פרוטוקול תקשורת האינטרנט. NetBEUI הוא פרוטוקול בסיסי יותר שמשמש הרבה פעמים לתקשורות ברשתות פרטיות, ואינו משמש מעל גבי האינטרנט. לא רואה את הקשר הישיר בין זה לבין פריצות, למעט העניין שמכיוון שהתקשורת באינטרנט לא כוללת NetBEUI, אז יותר בטיחותי להשתמש ב- NetBEUI או ב- IPX/SPX (עוד פרוטוקול תקשורת - של רשת נובל), לצורך שיתוף קבצים ומדפסות. הדבר חשוב במיוחד ב Win95/98/ME משום ששם שיתוף קבצים ומדפסות דרך NetBIOS אינו מוגדר בנפרד לכל חיבור פיזי, ולכן ברגע שאיפשרת שיתוף קבצים ומדפסות דרך TCP/IP אתה משתף אותם עם כל האינטרנט (אלא אם זה חסום ע"י סיסמאות או ע"י פיירוול). ב- WinXP/2000 הבעיה אינה קיימת כיוון ששם ההגדרות הן בנפרד לכל חיבור פיזי. ולכן אפשר לחסום את השיתוף מהאינטרנט ועדיין לשתף קבצים ומדפסות מעל גבי TCP/IP. ב- WinXP אין תמיכה ב- NetBEUI, אבל למיטב זכרוני אפשר להוריד אותה מהאינטרנט. מצד שני לא כל כך צריך.

למעלה