עזרה עזרה

עזרה עזרה

שלום לכל המאמנים והמאמנות. אני בת 43 אמא ל-5 ילדים. נשואה בשנית 2 בנות גדולות 23 ו-20 מנישואין קודמים ועוד 3 ילדים מנישואין נוכחים. ילד בן 11 וחצי וילדה בת 10 וחצי וילד שניפטר בגיל שנתיים באסון כבד מאוד (טביעה בבריכה ביתית) לפני 3 שנים. עד לפני שנה עבדתי במשק בית ואז עזבתי כי עברתי ניתוח בכף היד. לאחרונה חליתי בדלקת פרקים חזקה שמפריעה לתיפקודי בבית וכן בלוטת התריס שלי שאינה מתפקדת 20 שנה לא קיבלה מענה ב-3 חודשים האחרונים מהאלטרוקסין החדש, לפני יומיים סוף סוף אזרתי כוח וביקרתי אצל רופא אנדו והוא נתן לי מרשם לתרופה אחרת. אני נוטלת בנוסף ציפרלקס במשך שנתיים ןחצי לחרדות. בתודשים האחרונים מצב רוחי השתנה לרעה עליתי במישקל התנפחתי ואני מרגישה איום ונורא, אני כל היום במיטה ואין לי חשק לכלום, אני מרגישה את עצמי טובעת וטובעת וניכנסת לעומק עמוק מאוד בעלי אינו מבין את מצבי חברות אין לי כבר כמה שנים וגם אימא ניפטרה לפני 22 שנים אני בודדה מאוד בעלי עובד כחודשיים בעבודה חדשה כשהוא גם כן נודד בעבודות ומצבנו הכלכלי לא ממש טוב. אשמח מאוד אם מישהו ירצה לקחת אותי כפרויקט בהתנדבות אני מתגוררת בלוד והמייל שלי הוא [email protected] במידה ותהיה היענות אמסור טלפון במייל. אשמח לקבל עזרה מאנשי מקצוע במהרה או להכיר משהי שתהיה מוכנה למפגשי בילוי ביום כגון טיול בעיר או סתם לקפה ןלפטפט תודה.

רוצה לשפר את הרגשתה

נראה לי שבמצבך את זקוקה לייעוץ של פסיכולוג קליני ואולי גם לפסיכיאטר- כדי לשלב טיפול פסיכולוגי עם תרופתי. מחקרים הראו שזה הכי עוזר. אני מאמנת אישית להעצמה אבל נראה לי שאת צריכה יותר מזה. אל תחסכי מאמצים, כסף, זמן כדי להציל את עצמך כי הגוף שלך צועק תטפלו בי. הטלפון שלי 050-9005452 למצב שתהיי במצוקה, אבל עם כול הכבוד שאני דוקטור בייעוץ חינוכי- את זקוקה למישהו מקצועי בתחום הנפש ולא שום דבר אחר. טפלי בעצמך עוד היום ד"ר ניצן ברוקס

עזרה עזרה

תודה על ההתיחסות. אני אכן ניפגשת אם פסיכוטרפיסטית פעם בשבוע 40 דקות אך אני מציפה שם הרבה נושאים והיא ממש נהדרת אך לא רק לזה אני זקוקה אלא למישהו שיהיה איתי בקשר יתן הוראות ויתמוך ויעודד ויזיז אותי בכוחות הפרגון או משהו דומה לזה

thegate

New member
מצטרף + מידע נוסף

שלום לך, הגעת לנקודה שהמחיר גבוה ואת רוצה עזרה - כל הכבוד, את לוקחת אחריות ורוצה לשפר את חייך. אני מצרף מספר המלצות לדרכים אפשריות לקבל טיפול, מהזולה ביותר (חינם) ועד לאופציה היקרה יותר (פרטית): א. דרך מרפאות בריאות הנפש הציבוריות. הטיפול חינם. החסרון: זמני המתנה ארוכים. ב. יש טיפול מסובסד דרך קופות החולים, לכל קופת חולים תקנון קצת שונה, שוה לבדוק. ג. באופן פרטי, עלות משתנה לפי המחירים בשוק. בכל מקרה, נראה שהכיוון שאת צריכה לבחור בו הוא טיפול אצל מישהו מתחום בריאות הנפש: פסיכולוג קליני, או עובד סוציאלי קליני. בהצלחה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בנוסף

יקירה, כפי שכתבו לך נראה שהמענה למצבך נמצא בתחום הטיפול הנפשי. אימון אינו המענה לדיכאון לצערנו. תוכלי לבדוק גם דרך מחלקת הרווחה בעיריה איזו עזרה ניתן לקבל בתחום הטיפולי. בנוסף - האם את יכולה לאסוף את עצמך וללכת לחוג? את לא צריכה להיות מומחית במשהו, כל חוג שיתן לך מסגרת של פעילות ויציאה מהבית יעשה לך טוב - בדרך כלל בחוגי יצירה נוצרת קבוצה שיש בה שיחה תוך כדי עבודה. העשייה נעימה, גם אם אינך מרגישה מוכשרת במיוחד. האם יש תחום בו התעניינת בעבר וישמח אותך לעסוק בו?

למעלה