עזרה עזרה -- HELP HELP

golaney

New member
עזרה עזרה -- HELP HELP

מחפש בנרות !!!! AD&D 1st Edition Player´s Hnadbook מצאתי באי-ביי ואמזון משומשים, ולכן יש בעיה קטנה לקנות משם. פירסמתי במ"ס פורומים ועדיין לא קיבלתי תשובות... אפילו כתבתי מייל ל TSR, או יותר נכון לחברה שהחליפה אותם. ואין להשיג את הספר הזה ... אם מישהו מכיר או יש לו את הספר הנ"ל, אני ממש אשמח (אבל ממש) לקנות את הספר. ואם כבר כתבתי הודעה ... האם ה 3RD EDITION שווה ? איפה אפשר לקנות בארץ ספרים של משחקי תפקידים ? (בזמנו קניתי בבאג ...) המון המון תודה .... (מראש :) ) אייל [email protected] (ואני לא הזמר ...)

hsotrt

New member
אז ככה......

לחברה יש את הראשון גם משומש אם תרצה במחיר נוח יותר (ללא משלוח...), ולגבי הגרסה השלישית: אני לא ממש אוהב אותה וגם לא שונא אותה! אני רק קניתי אותה בגלל האיורים וזה, כי הספר די מלא בשינויים מזעריים וחידושים לא נחוצים (לדעתי בלבד...)! ועוד דבר...איזה חברה החליפה את TSR???????. זה הורס לי את כל הסשן של היום!!!!!!!!!!

Gilgam69

New member
המהדורה השלישית

היא שיפור לא יאומן מול הגירסאות הקודמות. לפי דעתי ההשקעה בהחלטת משתלמת! במהדורה השלישית סוף סוף יצאו מהאטימות של רוב ההגבלות (לוחם לומד התגנבות, קוסם יכול להשתמש בחרב וכו´) וזה מה שעושה אותה כל כך מצויינת!!! בכלל כל שיטת המשחק השתפרה... לסיכומו של עניין - אין כמו המהדורה השלישית המאחדת תחת קורת גג אחת את כל הפשטות ונעימות המשחק של ה- D&D וה - AD&D הקלאסי ואת הגמישות והגאוניות מאחורי שיטת ROLEMASTER. נ.ב. לידיעתכם, החברה שהחליפה (רכשה ובלעה לתוכה) את TSR היא WIZARDS OF THE COAST.

DDN

New member
מהדורה ראשונה????

באנגלית? מקורי? בכמה אתה מוכר? גם את הספר לDM?

Gilgam69

New member
איפה אפשר למצוא ספרי משחקי תפקידים

התשובה לכך היא החנות פריק שנמצאת באבן גבירול 60 בת"א (ממש ליד כיכר רבין) ויש להם גם סניף בהרצליה איפשהו. מבחר עצום (בד"כ, תלוי מתי התקבל המשלוח האחרון) ומחירים סבירים. מומלץ בחום! (כמעט את כל החומר של המהדורה השלישית שלי רכשתי שם)

למעלה