עזרה עזרה עזרה

עזרה עזרה עזרה

יש לי אורגן או פסנתר חשמלי או אורגנית או איך שבא לכם לקרוא לזה. בכל אופן, קניתי אותו לפני כמה שנים והייתי רוצה למכור אותו, אבל אני לא ממש מבינה במחירים. הוא פחות משלוש שנים אצלי ובמצב מצויין, אין לי שנאי בשבילו אבל הוא עובד עם שנאי. הוא של CASIO אני לומצליחה לצרף תמונה שלו, אני אנסה להכניס את זה כקישור עוד מעט. אשמח אם תגידו לי בכל זאת כמה הוא שווה פחות או יותר. ואם צריך לציין עוד פרטים אז תגידו לי... תודה רבה מראש. נוף.

לא משו

לא כתבת מה מספר הדגם.מהתמונה זה נראה כמו אורגן למתחילים.חדש כזה עולה בסביבות 800 או אלף ש"ח מקסימום.

haimwe

New member
דוגרי...

אני ממש לא חושב שמישהו בכלל ירצה לקנות את האורגן הזה... בלי להעליב... וגם תקבלי עליו 800 ש"ח במקרה הטוב...

זה באמת אורגן למתחילים

הוא לא משהו מפואר ולא התכוונתי לקבל עליו כמה אלפים. ברמת העיקרון רציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. אם הייתי יודעת איפה כתוב מספר הדגם הייתי כותבת אותו, אבל אין לי מושג, בגלל זה העלאתי תמונה.

haimwe

New member
אמור להיות כתוב על האורגן

או מאחורה (זתומרת לא למטה!) בצד באחורי או מלמטה.. אבל אני מאמין שמאחורה זה יהיה כתוב...

bomba6

New member
אבל כן כתוב!

אנשים, באמת... תסתכלו על תמונה, צד ימין. לבן על גבי שחור: CTK 571. http://www.casio.com/products/archive/Musical_Instruments/Standard/CTK-571/

תמונה קצת מטושטשת

בכל מקרה אתה צודק

למעלה