עזרה עזרה עזרה..

monika

New member
עזרה עזרה עזרה..

היי אני צריכה כמה ייעוצים.. קודם כל, שלחו לי זימון למפעלית מערכות התראה ובקרה.. זה בחיפה בבסיסים של חיל הים נראה לי אני לא יודעת אם ללכת כי שמעתי שזה הכל טכני ואני מעדיפה לשרת בתפקיד שאני לא כל היום יושבת מול המחשב אלה בתקשורת יותר עם אנשים... שרוב הסיכויים שאני אשב שם מול מחשב כל היום ורציתי לדעת אם מישהו פה היה בתחום הזה או יודע משהו על התפקידים שם.. אני אשמח לשמוע אה.. וגם אני רוצה ללכת לזימון של משק"ית ת"ש ולא שלחו לי את זה במנילה.. ואמרו לי שאני יכולה לבקש זימון ואולי יביאו לי את זה.. אז מישהו יודע אולי לאן אני צריכה לפנות? תודה רבה

Liza1987

New member
היי לך,

"הפעלת מערכות התראה" - אני מתגייסת לתפקיד.. זה הרבה יותר מסתם לשבת מול מסך המחשב.. לכי לנסות, לא תאהבי.. תחתמי ויתור.. אך, שווה לנסות.. בקשר למשק"ית ת"ש, האם את בטוחה שתפקיד זה לא הוצע לך? שמו המלא (אם איני טועה) הוא- 'רכזת תנאי שירות'.. תבדקי פעם נוספת במנילה.. שיהיה לך בהצלחה.
.

monika

New member
כן אני יודעת שזה רכזת תנאי שירות..

ואני ממש רוצה ללכת לזימון של זה.. לאן אני צריכה להתקשר בשביל שישלחו לי? וישלחו לי בכלל? למרות שזה לא היה לי במנילה..? ולמה את מתכוונת שאת אומרת שזה הרבה יותר מזה??

Liza1987

New member
תיכנסי... בבקשה..

בקשר למשק"ית ת"ש.. אם את כל-כך מעוניינת וחושקת בתפקיד זה, היתקשרי ללכשת הגיוס ו/או תשלחי עבורם פקס. . שם תצייני כי את מעוניינת לקבל זימון למבחנים של תפקיד זה. מעבר לכך, אין לי מושג מה יקרה עם זה.. אבל, תנסי.. אל תתייאשי.. כלומר, זה לא לקוח תוך שנייה.. תתאמצי, תוכיחי להם שאת רוצה בתפקיד זה.. ואני מקווה שתצליחי בסופו של דבר לקבל את אשר את רוצה. בקשר להפעלת מערכות התראה, זה לא נכון שמה שעושים זה לשבת מול צג המחשב. זה מעבר.. אני גם לא ממש יודעת... זה תפקיד מסווג. ושוב, תלכי.. תיסעי ליום המיונים, תראי מה מוצע לך שם.. ושם תחליטי אם את רוצה, הם לא מכריחים.. אך, כדאי לך.. תנסי.. מה אכפת לך?!..

monika

New member
אוקיי תודה... ו..

נגיד ואני לא מגיעה לזימון בתאריך שנקבע.. אני יכולה יום אחרי להתקשר ולבקש מועד אחר?

Liza1987

New member
לא..

תתקשרי אפילו כעת.. ותבקשי זימון למועד אחר.. תתקשרי לחיל הים.. תתקשרי ללשכת הגיוס, והם יתנו לך את מספר הטלפון של חיל הים. בהצלחה.

Liza1987

New member
אם לא תשני את המועד..

לפני המיונים.. הם יחשיבו זאת כויתור.. וחבל...

למעלה