עזרה!!עזרה!!עזרה!!..

fresh mishmesh

New member
אני לא מאמינה...

אתה ילד מגעילול...

עזרה!!עזרה!!עזרה!!..

אני עושה לחניכים שלי פעולת שוקולד וקצפת.. הבעיה שהם בכיתה ט' ושכמו שאני מכירה אותם הם לא ישתפו פעולה אלא אם כן זה יהיה קשור בסמים ולחרמן אחד תשני.. אז בבקשה תחשבו לי על רעיונות לשלב בהם שוקולד וקצפת.. ותכתבו לי אותם פה!! תודה...

kedeman

New member
לא צריך להעלב מזה

יש לעדי בעיה, זה בגלל גילי הן אומרות קיבינימט סתם ובלי יותר מדי קשרלשום דב

סליחה?!

ראי עדי.. עוד דבר שדרדרתי אותך אליו איך את מרשה לי? לפני כמה ימים אח שלי גילה אתר ישראלי בשם "קיבינימאט".. יש שם דברים משעשעים. www.kibinimat.com ושי, זו לא בעיה. לפחות לא נראה לי שכך. אני לא נכנסת באנשים עם ה"קיבינימאט" שלי. זה בד"כ מופנה לחפצים שמכאיבים לי. ואני לא מבינה- למה אנחנו צריכות לקשר את הקיבינימאט שלנו לדובים? מה הם עשו?

לדעתי הוא התכוון דברים..

אמרתי קיבינימאט כי.. לא יודעת.. סתם! :) באמת זה לא אישי.. ושי.. חכה חכה.. יום שבת.. אתה מת!! (באמת שאין שום סיבה מיוחדת.. סתם רציתי להזכיר לך.. :)

שי! חכה חכה

יום שבת- אתה מת מעייפות! כי מישהי שלא נציין את שמה אז נקרא לה עדי ו. לא לא! ע. ויינר! היא באה להעיר אותך מוקדם בבוקר איזה יופי
טוב.. בזה אתם יכולים להאשים אותי אבל רק קצת

kedeman

New member
אני לא חושב שהיא התכוונה לזה

אלא יותר לרעיונות שמעבירים מסר כלשהו מלבד את מצוות פור ורבו ועשו זאת בדרכים סוטות

s h e e p i t

New member
את יכולה...

לשים סמים בתוך השוקולד.... או למרוח אחד על השני קצפת תוך כדי התחרמנות.... או פשוט להתעלם מההודעה... - רעיון טוב...אני בעד

just stav

New member
לשלב התחרמנות עם שוקולד וקצפת...

לא צריך להיות מסובך מידי... בטח שלא עם יש גם סמים בעניין... אני בטוחה שיש בפורום איזה אחד או שנים שיוכלו לתרום רעיונות, והכל מניסיון אישי כמובן (שלהם!)... חחחחח למרות שזה עצוב לראות הודעות כמו "אני עושה פעולת שוקולד וקצפת"... שוקולד וקצפת אמורים להיות מטודות להעברת תכנים/ערכים... לדעתי זאת לא פעם ראשונה שמשהו בסגנון נכבת בפורום. רק אני שמה לב לזה?
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה