עזרה...עזרה...עזרה

chop007

New member
עזרה...עזרה...עזרה

לקוחה מארה,ב קנתה ממני ב-3.4.2011 זוג עגילים . היא כתבה לי אתמול שהם לא הגיעו עדיין והסברתי לה בנימוס שאני ממש מצטערת משלוח לארה"ב לוקח עד 21 ימי עסקים אבל שתעדכן אותי בכל בעיה או שאלה. ועכשיו אני מקבלת מפאיפאל: We recently received a complaint from a buyer regarding merchandise thateither was never received or did not match your original description. We are currently reviewing the shipping information associated with thistransaction. Please review the details of this claim listed below. מה אני עושה?

RolyzCreations

New member
את צריכה לכתוב את הצד שלך

אם שלחת ברשום תרשמי את מספר המעקב + קישור לחיפוש חבילה באנגלית בדואר ישראל (שתראה שהחבילה יצאה מהארץ) תכתבי שחבילה לארה"ב יכולה להגיע עד 21 יומי עסקים, כפי שרשום גם בפוליסי שלך ושאת מבקשת ממנה להתאזר בסבלנות.

RolyzCreations

New member
רק אחרי 20 יום היא יכולה להסלים את הדיספיוט

לקליים ורק אז פייפאל יבחנו את המקרה. מה שנותן לך עוד 20 ימים לחבילה להגיע.

chop007

New member
אבל זה מה שכתבתי לה אתמול. וגם כתוב בפוליסי ש

כתוב בפוליסי שלי שלוקח 21 יום וביקשתי ממנה להתאזר בסבלנות אז אני לא מבינה למה אני צריכה לקבל את המכתב הזה. היא קיבלה מפאיפאל את המס העוקב של הדואר הרשום. אוף..אני לא אוהבת דברים כאלה...

RolyzCreations

New member
כי היא חסרת סבלנות

זה רק הליך רשמי של פייפאל, אל תלחצי. מה שתעני לה בתגובה בפייפאל זה גם בשבילה וגם בשביל פייפאל למקרה שזה יגיע לבירור שלהם.

milshake

New member
תגידי תודה שלפחות פנתה אליך לפני

לקוחה במקום לפנות אלי לפני ישר פתחה DISPUTE ב-13 לאפריל כשהתשלום שלה מה-27 למרץ. אני שלחתי תוך פחות מ-24 שעות ב-28, עדכנתי מספר מעקב בפאיפאל, וזה יצא מהארץ כבר ב-29 למרץ. זה גם הגיע אתמול (14 לאפריל) לסניף הדואר שלה, אבל היא לא היתה בבית.

chop007

New member
הלקוחה אומנם פנתה אלי והסברתי לה בנימוס אבל

היום קיבלתי במייל את המכתב הזה מפאיפאל שהכסף מוקפא זה אומר שזה ממש לא עניין אותה שכתוב לי בפוליסי שלוקח לזה 21 יום ושביקשתי ממנה להתאזר בסבלנות... המזל הוא שבאמת אני מעדכנת מס מעקב בפאיפאל....תודה לפורום הזה שלימד אותי לעדכן שם למקרה שיהיו בעיות...

chop007

New member
רק לשם עדכון - הלקוחה חזרה אלי במייל עכשיו

וכתבה לי שהיא מאוד מצטערת היא לא התכוונה שזה יצא ככה היא בסה"כ התקשרה לפאיפאל כדי לדעת עוד פרטים על המשלוח (למה היא לא פנתה אליי???) ושהמשלוח, העגילים עוד לא הגיעו אליה אז האישה שענתה לה בטלפון אמרה לה שהיא חייבת למלא תלונה....בקיצור היא מצטערת , היא לא התכוונה שככה זה יצא ושהיא כבר מתקשרת לבטל את זה (מקווה...) ולסיום היא כתבה : will give you excellent ratings when the earrings arrive... I am sorry for this... I only wanted to get some tracking information. אני מקווה שזה יסתדר... תודה על העזרה

nbrosh

New member
יודעת שזה הרבה עבודה

וכבר המלצנו לך בפעם שעברה: ממליצה מאד מאד לכתוב בכל אייטם את עניין המשלוח, 21 יום או עדיף 3 שבועות, ומדיניות ההחזרה. הן לא קוראות את מדיניות החנות וזה חוסך עגמת נפש.

למעלה