עזרה עזרה עזרה!!

vikvik

New member
עזרה עזרה עזרה!!

אני מחפשת דירה לכן צועקת את זה בכל מקום אפשרי. אזור ת"א מרכז או צפון , ר"ג אזור צומת עלית . חדר או שני חדרים (מעל 35 מ"ר ) כי לכו תמצאו מקום לבלון חמצן וגם לאופני כושר ושישאר מקום לזוז גם , וכמובן עם מזגן. חשוב שזו לא תהיה קומת קרקע אבל אם קומה גבוהה מאוד אז עם מעלית (ראו ערך חמצן -:) ) ועוד דבר חשוב , שכמה שזה ערים מזוהמות , שהבית לא יהיה על רחוב ראשי לפחות. יודעת שזה הרבה דרישות , אבל אם תשמעו אז אני כאן.

cafesito

New member
ברגע שיוצאים מהקיבעון של מרכז הרבה יותר קל

גם אני גרתי ברמת גן, בני ברק , תל אביב וגבעתיים וחשבתי שרחוק זה בלתי אפשרי. רבים מחברי וגם אני נדדנו למושבים, ערים מרוחקות, חופי ישראל ומקומות נוספים. אחרי המעבר אין סיכוי שאני או החברים האחרים יחזרו לערים הצפופות הרועשות והיקרות. אם איכות חייך חשובה לך, מצאי את הדרך להתרחק מתל אביב, רכב ניתן לפתור בקלות והעלות מול החיסכון זניחה. האשליה שהמצב הרפואי והתעסוקתי מחייב הישארות בתל אביב שגויה. המחסום הפסיכולוגי משידרוג החיים וראיה צרה מידי של התמונה רק עוצר ומזיק לבריאות וליכולת שלך להתפנות נפשית להתעסקות עם הטיפול. תעשי מה שתרצי ותחפשי היכן שתחפצי, זאת דעתי ואני חושב ששווה לנסות.

vikvik

New member
המחסום הפסיכולוגי וראיה צרה

זו סוג של קביעה שלא לך לקבוע אותה , אפילו בלי לשאול את הסיבות של הצד השני. אין לי צרות דעת ומחסומים פסיכולוגיים בנוגע לזה. עשיתי את החישובים שלי , לא תמיד אני גרתי בת"א וכן ניסיתי גם את המקומות המרוחקים , יחד עם כל החישובים זו כרגע העדפה ללא מחסומים ובדעה רחבה יחד עם כל החסרונות והיתרונות שבכל החלטה. איכות חיים זה שילוב של כמה וכמה גורמים שמשתנים מאחד לאחד. תודה על העצה.

vikvik

New member
אתם לא מבינים!!!!!!!!!!!

הלכתי ללוח הדירות בפעם האלף , פתאום קרצה לי דירה , פתאום התקשרתי , פתאום זה ליד העבודה שלי , פתאום קפצתי , פתאום התאהבתי , פתאום אני הולכת לחתום על החוזה בעוד שעה!! או שזה לא קורה או שזה קורה פשוט בפוקס. דירה פשוט מדהימה , ביד אליהו בשכונות השקטות עם הבתים הנמוכים , ענקית שעוד לא היתה לי כזאת איזה 60 מ"ר 2 חדרים גדולים , מטבח נפרד , מזגן , מקרר ועוד קצת ריהוט , בעל הבית ששוחה בכפר המכביה , מוארת כולה , שני כיווני אויר עם חלונות ענקיים , קומה 1 , 10 דקות הליכה מהעבודה. פשוט מדהים! וכל זה אפילו בפחות כסף ממה שאני משלמת היום! איזה קטע זה

למעלה