עזרה עזרה .. מתכונת במחול יום שלישי ...

shaninosh555

New member
עזרה עזרה .. מתכונת במחול יום שלישי ...

יום שלישי יש לי מתכונת במחול בע"ה .. נבחנים במודרני , קלאסי וקומפוזיציה ..כראוגרפיה.. הריקוד שלי כבר גמור והכל .. אבל -צריכה שם לריקוד .. -ומישהי יודעת מה כותבים בדף של העבודה ..(שם,מוסיקה,רקדניות,תודות...מה עוד? ) -וניתקעתי בליייי תלבושות .. טוב אז העבודה שלי היא בעצם על חלום .. כמובן שיש מיטה כל הריקוד הוא בעצם דואט ,אני ועוד רקדנית, שבעצם אני חולמת על "שטן" ובעצם כל הריקוד אני רוצה לחזור למיטה אבל היא לא נותנת לי ,היא מין האויב שלי,ובסוף אני חוזרת למיטה ,מתגברת עליה. יש רעיון לשם? תלבושת? ומה כותבים בדף? אה ו...אם אפשר קטע קצר שקשור לריקוד שאפשר להוסיף.. תודה ( :

רעיון לתלבושת:

לדעתי את צריכה להיות בכותונת לילה...משהו קליל, לבן, בד נופל... היא צריכה ללבוש לדעתי אוברול שחור או טייץ שחור ובגד גוף שחור, ללכת על קו נקי

דנית666

New member
תלבושת

גם לי זה מה שעלה בראש, רק שבנוסף לבסיס שחור להוסיף איזה סרט אדום שיוסיף קצת לעין..

ללה35

New member
בקשר למתכונת המחול

הי שני, אז ככה את צריכה לרשום: 1.שם העבודה 2.כוריאוגרפיה(במקרה שלך את רושמת את שמך המלא) 3.שמות הרקדנים 4.משך זמן העבודה(עלייך לציין את משך זמן העבודה בדקות) 5.מוסיקה(את צריכה לציין את שם היוצר ואת שם הקטע) 6.תודות(זהו סעיף שאת לא חייבת להוסיף אז זה תלוי ברצונך האישי. ) הערה: אלו דברים שכותבים בתוכנייה של המופע, אם את צריכה להגיש עבודה בכתב על הנושא אז את כותבת את כול הדברים הנל בראש הדף ובהמשך כותבת על העבודה כמו: למה בחרת דווקא בנושא החלום? מה את מרגישה בקשר לנושא, מה מערכת היחסים בינך לבין הרקדנית שרוקדת איתך ביצירה? מדוע בחרת לסיים את הריקוד כשאת חוזרת למיטה ומתגברת עליה? כמובן, את יכולה לשאול את עצמך שאלות שונות , אני רק נתתי לך דוגמאות כדי לעזור לך לנתח את היצירה של עצמך מקווה שעזרתי לך

למעלה