עזרה -עוגיות

joyalfa

New member
עזרה -עוגיות ../images/Emo41.gif

אני מחפש את המתכון בעברית להכנת עוגיות gingerbread man מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

מתכון: עוגיות זנגוויל- Ginger Bread

מתכון: עוגיות זנגוויל- Ginger Bread Man - משופר רכיבים: 175 גרם חמאה או מרגרינה 3/4 כוס דחוסה סוכר חום 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים 3 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפיה 1/2 +2 כפות גדושות זנגביל טחון כפית גדושה קינמון 1/2 +1 כפיות פלפל אנגלי טחון אגוז מוסקט טרי מגורר אופן הכנה: ממיסים מעט את החמאה במיקרו, מוסיפים את הסוכר החום והלבן ומערבבים במטרפה. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומקפלים פנימה את יתרת המרכיבים. מגבשים לבצק חלק. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים משטיחים מעט (כדי שאחכ יהיה קל יותר לרדד) , עוטפים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות ( הכי טוב לתת לבצק לנוח לילה במקרר). מרדדים, וקורצים צורות בעזרת חותכנים ואופים על נייר אפייה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 10-15 דקות עד שמשחים, משאירים מספר דקות בתבנית מחוץ לתנור ומעבירים לרשת צינון. הערות: המתכון מבוסס על מתכון של איילת לטוביץ (מהאירוח בתפוז) עם השינויים של ששק את לישת הבצק אני עושה באופה הלחם, קודם ממיסה המרגרינה ומוסיפה הסוכר ואז שופכת את כל החומרים לאופה הלחם. להיזהר לא ללוש יותר מידי אלא רק עד שהבצק מתגבש , להוציא מאופה הלחם, לחלק את הבצק לארבעה חלקים, לרדד מעט ולעטוף בניילון נצמד ולמקרר…. מקור המתכון: ששק הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

joyalfa

New member
תודה רבה לך

עזרת לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

joyalfa

New member
יש לי עוד שאלה שקשורה לנושא

איך אני מקשט את העוגיות. אני יודע שיש סוכריות וכל מיני. אבל אני יודע שיש קרם מיוחד בצבעים איך מכינים אותו? או שאפשר להשיג מוכן?

דנטל

New member
כשהייתי קטנה

אמא שלי היתה עושה דברים עם צבעי מאכל. תוהה אם היום זה קצת יותר מתקדם.

למעלה