עזרה - סרטים טובים

roirosenthal2

New member
עזרה - סרטים טובים

איך אפשר להשיג סרטים טובים מהסיפורים על המיטולוגיות? אני מדבר על סרטים שמבוססים על הסיפורים ולא סוקרים את המיטולוגיה עצמה. דרך אגב פורום מדהים תענוג לקרוא :))

סקיפי

New member
../images/Emo2.gif

הפקה הוליוודית - אי אפשר להגיד על זה יותר... הרבה יותר מדי אירים פנימיים שנשפכים שם, והאלים לא מופיעים בכלל. חילול קודש! אני דווקא אהבתי את הרקולס של דיסני... ויש את יאסון והארגונאוטים, שהוא סרט מצויין (הולמרק), ואת מרלין - מומלץ מאוד (גם כן בהולמרק, ואפילו בשבועות הקרובים).

Bartal j

New member
יש בהולמרק סרטים מהממים

אני אהבתי את המיני סדרה קלאופטרה זה היסטורי כזה ומספר את כל הסיפור חיים שלה ובאמת גם מרלין סרט נהדרררררר תחפשי בערוץ 8 או בנשיונל ג'אוגרפק לפעמים אני חושבת שיש שמה כל מיני תוכניות על מיתולוגיות קדומות או משהו כזה נראה לי אני לא ממש בטוחה בזה אבל אין לך מה להפסיד.. ויש גם את הסדרות זינה הנסיכה הלוחמת והרקולס וגם באמת סרטי דיסני כמו הרקולס הם חמודים לאללה

roirosenthal2

New member
כי..

כי רוב הסיכויים שימליצו לי על טרוייה או משהו דומה ולא על סרטי איכות כמו המיני סידרה של אודיסאוס שהוקרנה כמה פעם בעבר בטלוויזיה

KORG TRITON 7

New member
המלצה שלי -

סידרת הטלוויזיה המצויינת " סיפורי עמים " מבית היוצר של ג`ים הנסון. אני צפיתי בסידרה בערוץ הראשון,כשהייתי ילד. היום הסדרה משודרת בלווין בערוץ יסבבה,בשעה שלוש וחצי בימי חול.

למעלה