עזרה (ספטום)...

st pita

New member
עזרה (ספטום)...

אני כניראה יעשה השבוע ספטום אז רציתי לשאול כמה שאלות: א. אני יכול לשים מההתחלה עגיל בצורת פרסה? או שקודם אני יצתרך להיות עם מוט כזה? ב. הבנתי מחבר שלי שאפשר להסתיר את הספטום באיזשהו אופן. מישו יכול להסביר לי איך? אם אפשר גם תמונת הסבר. זה כאילו מתקפל פנימה? אני לא מבין.... ג. אני מתכוון לעשות את זה במורנו טאטוז. ורציתי לשאול אם אפשרי לעשות שם עם אישור הורים? זה דרך טלפון האישור? מישו יודע כמה בערך זה יעלה? 250? 100? תודה לכל העונים.

CryForTheMoon

New member
היי[:

דבר ראשון, ספטום זה סקסי, תעשה. בקשר לשאלות שלך... א. כן, אתה יכול לשים מראש פרסה. ב. אפשר להסתיר את העגיל כששים עגיל פרסה ומסובבים אותו לפנימה לתוך האף, אתה יכול לבקש מהפירסר שיעשה לך את זה אחרי שהוא מחורר אותך, ככה לא תצתרך להתעסק עם זה. ג. אין לי מושג איך הולך סידור האישור הורים במורנו, אבל מעל גיל 16 אפשר להגיע עם ת.ז, ואז לא צריך אישור הורים. אם אתה מתחת לגיל 16, אולי כדאי שתתקשר לסטודיו ותשאל איך להסדיר את האישור הורים. כמה זה יעלה? אני משערת שבין 120-180, משתנה עם סוג העגיל בדרך כלל.

eddies gun

New member
מה זה מוט לספטום?

אני מכירה רק חישוק,פרסה ואת העגיל שנראה כמו שפם אם שמים אותו בחוץ :0 אה ופעם שמתי שם עגיל בננה כזה(?) לגבה וזה עשה לי אף רחב חח.

למעלה