עזרה- סמסטר ב'

לונה90

New member
עזרה- סמסטר ב'

היי,
מקווה שהגעתי למקום הנכון.
התקבלתי והייתי אמורה להתחיל באוקטובר האחרון תואר ראשון באונ' בן גוריון- לימודי המזרח התיכון.
עקב סיבות אישיות לא היה באפשרותי להתחיל בלימודים.
אני יודעת שזה לא פורום ספיציפי של האונ', אבל הייתי שמחה לשמוע מהידע שלכם כאן, האם לדעתכם יהיה אפשרי על אף שההרשמה סגורה לסמסטר ב', להתחיל מספר קורסים כללים בתחום ולאו דווקא חובה (כי ייתכן והחלו רק בסמסטר א'), בנוסף לאנגלית ועוד. איך זה עובד? האם יכולים לאפשר דבר כזה? הרי תמיד יש קורסים שמתחילים גם בשנים המתקדמות לתואר ובסמסטרים שונים.

תודה מראש

תנסי לבדוק אם יש אפשרות להתחיל את הלימודים

בסמסטר קיץ. בפועל הם הרבה יותר קלים.

את צריכה לברר את זה מולם. בזמנו, התחלתי את

לימודי לתואר השני בקיץ. היה קורס מסוים שרציתי ללמוד אבל התנאי לפתיחתו היה מינימום נרשמים. כיוון שהקורס היה חשוב לי, פשוט גייסתי אנשים אליו, כולל שכנוע "מועמדים" בקפיטריה.
בהצלחה

FOR THE LD

New member
שתי אפשרויות:

1. ללכת לברר נושא זה (פנים אל פנים הסיכוי לשכנע גבוה יותר).
2. לבדוק האם באוניברסיטת בן גוריון מכירים בקורסים של האוניברסיטה הפתוחה. אולי ניתן ללמוד קורסים מסויימים, שהם רלוונטים לתואר שלך בלימודי המזרח התיכון, ולקבל הכרה בנקודות הזכות שצברת באו"פ.

לונה90

New member
תודה!

הגיוני שטלפונית לא הלך, לא יודעת כמה ישתנה פנים מול פנים, אבל אכן שוקלת את אופציה מספר 2 ברצינות רבה :)

oromer

New member
מנהל
שומע חופשי

תנסה לבדוק אם אתה יכול להתחיל ללמוד כשומע חופשי, ושנה הבאה במעמד של תלמיד מן המניין ושיכירו לך בקורסים.

oromer

New member
מנהל
לא בהכרח

אני יודעת שאצלנו ניגשים ניגשים למבחנים. כמובן שזה לא חובה, אבל מי שרצה ניגש, והם מקבלים גיליון ציונים עם מה שהם עשו. יש כל מיני אנשים שצריכים לעשות מספר קורסים ספציפיים ולא תואר שלם והם עדיין צריכים ציון.

למעלה