עזרה נחוצה כאן...

sigalit99

New member
עזרה נחוצה כאן...

אני מחליפה עכשיו מנעול בדלת הכניסה. מישהו מכיר את התחום ויודע מה השיקולים שצריכים להיות לי? מה הכי חשוב כשקונים מנעול..? תודה.

אלינקה

New member
מנעול עם כרטיס

שאי אפשר לשכפל את המפתח בלעדיו יותר בטיחותי ומנעול רב בריח/פלדלת

אימם

New member
אי אפשר לשכפל אבל אפשר להכנס עם מפתח גנוב

הרבה גניבות נעשות בבית הספר מהתיקים של הילדים

החלפת מנעול

שלום לך, השיקולים שצריכים להיות לך בעת החלטה להחליף את המנעול הם להלן: 1 - אם מחליפים את המנעול, חשוב שיהיה אדם מוסמך מטעם יצרן הדלת ולא כל מנעולן. תבדקי מי יצרן הדלת, תכנסי לאתר הבית שלו, ודלי משם מידע לגבי המשווק המורשה הקרוב לאזור מגורייך. לא כל מנעולן מתעסק בדלתות, וזה שהוא מומחה למנעולים לא אומר שהוא מבין בדלת עצמה. לא אחת אנו בשריונית חסם נתקלים בצרות שנגרמות לאנשים שפונים לכל מיני גופים לא רשמיים. אם הכסף שלך חשוב לך, והביטחון האישי (כי אי אפשר לדעת אם למנעולןם יש מאסטר שהוא תיכנן) פני למשווק מורשה של יצרן הדלת. 2 - אותו כנ"ל לעניין החלפת צילינדר. ישנם צילינדרים ברמות קושי ואיכות משתנות. כמות הטלסקופים בפנים, כמות אפשרויות הקידוד שלהם, מיגון בפני קדיחה, ויכולות שכפול מבוקרות. צילינדר עם כרטיס הוא מעולה, למולטילוק יש צילינדרים נהדרים. יש את האינטראקטיב שהוא בעל כרטיס לבקרת שכפול, ולא כל אחד יכול לשכפל את המפתח ללא כרטיס. נכון להיום הבקרה הדוקה מאד והקושי גדל עוד יותר שזה מעולה. יש את ה - MT5 המתוחכם שלהם, אפשר לקרוא עליו באתר מולטילוק ישראל. אני מקווה שתעשו את הבחירה הנכונה, שרון דרורי שריונית חסם

sigalit99

New member
תודה לך על העזרה

עוד כמה שאלות ברשותך... איך אני יודעת מי המשווק המורשה של יצרן הדלת? מה ההבדל בין צילינדר למנעול? נכנסתי לאתר של מולטילוק וראיתי שיש להם מנעול חדש בלי מפתח.. כזה שקורא את טביעת האצבע האם נחשב לביטחוני? האם מומלץ? המון תודה על העזרה.

שלום לך שוב,

איך אני יודעת מי המשווק המורשה של יצרן הדלת? נכנסים לאתר הרשמי של היצרן, הכי חשוב לוודא שמדובר ביצרן הדלת. הם יספקו לך מידע על המשווקים המורשים. מה ההבדל בין צילינדר למנעול? מנעול הוא המנגנון שממנו יוצאים הבריחים, הוא מופעל ע"י הצילינדר. את הצילינדר מפעילים עם מפתח. נכנסתי לאתר של מולטילוק וראיתי שיש להם מנעול חדש בלי מפתח.. כזה שקורא את טביעת האצבע האם נחשב לביטחוני? האם מומלץ? את ראית מנעול ביומטרי, אישית לא בדקתי אותו, אבל אני מאמין שהוא די בטחוני. אני מציע ליצור עמם קשר בכפתור הצור קשר שיש להם באתר. הם ידאגו שיחזור אלייך נציג מיגון שיסייע לך להבין את המוצר יותר טוב. בברכה, שרון דרורי

למעלה