עזרה נואשת

bubamatti

New member
עזרה נואשת ../images/Emo10.gif

לפני כ...שנתיים-שלוש ראיתי בתיאטרון הסימטה ביפו הצגה שנראת "יצרים" בבימויה של עירית פרנק (מי שעד היום מנהלת את תיאטרון הסימטה). המחזה מהתמונה הראשונה נפתח כך שמסופר על גבר זר שפולש לבית של אישה צעירה ותוקף אותה ואיכשהו (לא זוכר כל כך איך) התוקף הופך לקורבן והאישה לתוקפת. היא נועלת אותו איפשהו בבית שלה בתוך איזה סוג של כלוב ואני לא זוכר מה מתפתח משם. בקיצור, רציתי לברר את שם המחזאי. נכנסתי לאתר של תיאטרון הסימטה וחיטטתי בארכיון אבל לא מצאתי כלום רלוונטי
בבקשה.. מישהו יודע?
תודה!

geryr

New member
קראתי את המחזה באנגלית שנה שעברה

באנגלית הוא נקרא extremities והמחזאי הוא William Mastrosimone מחזה פשוט מעולה, ודמות נהדרת לשחק אשמח לעזור עוד מיכל

bubamatti

New member
צדיקה אחת בסדום :)

רציתי לעשות משם לבגרות את הדיאלוג פתיחה. מה את חושבת? :) ד"א. אם לא הבנת מהשם שלי... אז אממ.. אני בן :)

מספיק להתחיל עם עוברות אורח תמימות!

בובהבןמתי. [היא בכלל לא שאלה!!!) בשביל זה יש אתרי היכרויות.. ;0) דרך הגב אם לא הבנת מהשם שלי (-אז אממ.... אני גיי:) חמודה.

bubamatti

New member
אבקש מהסקסופוניסטית להרגיע ומייד!!

קודם כל...השם שלי הוא מחווה מטורפת למתי כספי!! אין בזה שום קשר למיניות שלו או שלי או שלך.. (דווקא לשלך יש קשר עז
) וכתבתי את מה שכתבתי כי רציתי למנוע מ- geryr אי נעימות שלא תתכוון בזה שהיא כתבה לי :"ודמות נהדרת לשחק" את זה שהיא חושבת שאני אשחק את הבת... בקיצור... סקסופוניסטית, אבקש להירגע ומייד... לכי תחפשי לך ולשמש דיאלוג מ.... קיץ אחרון!! על המחזה "קיץ אחרון": שבע נשים לסביות נפגשות לבלות את הקיץ, כהרגלן מדי שנה, במפרצון קיצי, לשם נקלעת בטעות אווה, הטרוסקסואלית, הנמצאת במשבר גירושין מבעלה. מכאן מתחילה עלילה עדינה, משעשעת ועצובה החושפת את החולשות והעוצמות האנושיות ועוסקת בחיפוש אחר האהבה וחברות אמת, תוך ניסיון להתמודדות בלתי-מתפשרת עם החיים ועם המוות.

לא יאמן

עד לפה הגעתם. מה יהיה הסוף? תכבשו ביחד את העולם? תשליטו חברה קפיטליסטית שתתבסס על עוגות בננה?

למעלה