עזרה - משנות ה90

subliminalit1

New member
עזרה - משנות ה90

2 דברים... קודם של זיהוי של שיר קצבי עם מנגינה אירית, בן שר ובפזמון יש משו כזה "ive been waiting... ready to...ready to go..." ואז יש כזה "היי היי היי היי.." ודבר שני אם אפשר טרנסים בלי מילים, מוכרים(!!) תודה! =]

eurodancemaster

New member
Republica-ready to go?

Ayla-Ayla part 2 CRW-I Feel Love Signum-Coming On Strong(DJ Jurgen Remix) Sean Dexter-Synthetic

sshender

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo51.gif על Sonic Surfers

לא הייתי פה קצת זמן. אגב יורו, אתה לא תאמין אבל.... זאת לא הגירסה שאני מדבר עליה... נשבע לך...מה שהבאת לי זאת גירסת הרדיו של 3:50, והיא רחוקה מיורו הטהור שאני מדבר עליו שנות אור. לצערי הגירסה ההיא אבדה לי מזמן בהררי הדיסקים, אבל אני זוכר בברור שהאיכות שלה הייתה גרועה משל קסטה מהשוק. לצערי אני לא זוכר האם מדובר בגרסת רדיו כלשהי או במיקס ארוך יותר....
לאחר ריפרוף בדיסקוגס העלתי בחכתי את הגירסאות הנוספות הללו: Christel's Flash Mix Deep Edit Crying For More Dub (Don't You Ever Stop Mix (Radio Edit Brook & Trans Radio Edit החשוד בעיני כמה שאני מחפש... Take It To The Top Mix גם זה מועמד... נו, מה אתה אומר?

eurodancemaster

New member
יש לי את הסינגל המקורי ו....

וגם את הרמיקס סינגל וזה כנראה מופיע שם. אני רק צריך למצוא את זה בערימות שלי.....

eurodancemaster

New member
את כל הגירסאות שציינת יש לי

וכולן חלשות מאוד.......אין אף גירסה אחת מהן שהיא יורו.כולן גירסאות האוס משעממות.

royal purple

New member
הגרסא היחידה שאני

אוהב היא זו שאפשר למצוא כאן ושלמען האמת אני לא יודע בוודאת את השם שלה אבל היא לא אחת מאלה אני מקווה שזו לא הגרסא שכבר הועלתה (לא שמעתי אותה והלינק כבר לא פעיל) אגב, השיר הזה הגיע למקום ה-54 בבריטניה

sshender

New member
או.. סוף סוף יורו נורמלי. ../images/Emo51.gif

גירסה מצויינת - אין בכלל מה להשוות עם הגרסה הרגילה. את האמת אני עכשיו בדילמה האם זה מה שחיפשתי, כי נוצר לי הרושם שהשיר ההוא היה פשוט בסט, אלא שלאמיתו של דבר בטח קצת ניפחתי את זה, וזאת הגירסה שדיברתי עליה...

eurodancemaster

New member
הגירסה שעופר השמיע! תודה רויאל

משום מה היא לא מופיעה בסינגל רמיקסים וגם לא ברשמי..מעניין.........

royal purple

New member
מסתבר שזו הגרסא שיצאה באוסף NOW 28

כנראה שזו ה-Don't You Ever Stop Mix. אולי היא הופיעה רק במהדורה הבריטית של הסינגל

subliminalit1

New member
לא זה לא זה.. =\ השיר שאני מתכוונת

הוא עם מנגינה אירית כזאת, וזה שיר ממש ממש מוכר...ישן...קצבי ומהיר כזה, מישו יודע אולי? ותודה על הטראנסים =]

sshender

New member
אגב, אם זה השיר, ויש לי תחושה שזה

אכן המקרה, תגידי אם את רוצה להוריד אותו.

subliminalit1

New member
כן זה זה!! תודה רבה!=]

ורציתי תשיר סתם בגלל ששמעתי אותו איפשהו אתמול ולא היה לי מושג איך קוראים לו... כמו רוב השירים שאני מכירה משנות ה90..

למעלה