עזרה מרחוק

עזרה מרחוק ../images/Emo4.gif

אני מטייל בדרום אמריקה מזה כחודשיים ולאט לאט נאגרים אצלי לא מעט פילמים שמחכים לפיתוח, מצד אחד אני לא רוצה לפתח אותם פה (בדרום אמריקה) ולהיסתובב עם כל התמונות במשך כל הטיול, ומצד שני, אם אשלח אותם לארץ, בטח יעבירו אותם במכונות הרנטגן, להיסחב איתם כמו שהם, אני מפחד (מפני גניבות, בלאי של זמן, חום, שמש או כל דבר אחר שישאיר אותי בילעדיהם כמו שהם עכשיו,,,,,,,) חשבתי לפתח אותם ללא הדפסה של התמונות, ולשלוח אותם לארץ- כך לא אצתרך להיסחב איתם וכנראה שלא יינזקו בזמן העברתם במכונות הרנטגן, 1: האם חששותי לגבי הרנטגן באמת נכונים? 2: האם לאחר הפיתוח, הם נעשים עמידים יותר למכונות הרנטגן, שמש, חום ועוד,,,,? תודה רבה אבי

astroman

New member
בתור צלם בהווה ומוצ'ילר בעבר

אתן לך את העצה שלי. כל פעם שתגיע לעיר גדולה תמצא את המעבדה האמינה ביותר שתוכל למצוא (לאו דווקא הזולה ביותר) ופתח אצלהם את הנגטיבים ותדפיס. את ההדפסות תשלח לארץ (אפילו מקבלים אלבומים קטנים כאלו), לשמחת בני המשפחה. אחרי שהתמונות יגיעו לארץ, תוכל לשלוח את הנגטיבים גם כן (או להשאיר אותם אצלך, הם לא תופסים יותר מידי מקום). ככה תהיה מכוסה מכל הכיוונים. מכונות הרנטגן פוגעות בפילמים ברגשות של 800 ומעלה, אבל יכול להיות שהמכונות שסורקות את החבילות יותר חזקות, אז אולי לא כדאי לקחת סיכון. בכל מקרה, תהנה, וצלם הרבה. מורן חוץ מזה, אני מנחש שאתה כותב מקוסקו או לה-פס?

למעלה