עזרה... מציאת קטע..

עזרה... מציאת קטע..

הייתי באיזה קונצרט קטן, ומישהו ניגן שם איזה קטע של ג´אז שקוראים לו משהו בסגנון של אקווהנוקס או אקווהדוקס.... אני שמעתי אותו עם סקסופון אלט, קונטרה באס ופנסתר והוא מדהים.. מישהו יודע מה השם המלא והמבצע שלו?

mocko

New member
יש לפסנתרן Jason Moran

קטע יפה שנקרא aquanaut ביחד עם Greg Osby על סקסופון אלט , באסיסט ומתופף . הקטע נכתב ב 99 והיה חלק מהליווי לסרט בשם Human Motion ונמצא בדיסק Soundtrack to Human Motion .... אולי זה מה שאתה מחפש .

Drorד

New member
אתה כנראה מתכוון לאקווינוקס...

Equinox וכמו לכל סטנדטרט ג´אז יש לו בטח איזה אלף ביצועים... אם זה עוזר אז ה Real Book ממליץ על ביצוע של Coltrane מתוך "Coltrane´s Sound" מ- 1960. תבדוק אם זה אכן הקטע ב cdnow ...

תודה לדרור! וגם שאלה...

דרור... אתה במקרה מורה לסקסופון באזור פתח תקווה.. ולמישהו יש עוד קטעים דומים בסגנון של מה שנכתב למעלה...

Drorד

New member
שמחתי לעזור.

אבל אני לא מורה לסקסופון מאיזור פתח תקווה (איך הגעת לזה... ?) אם כבר אז אני מורה לגיטרה (לפחות מתחיל) מאיזור תל אביב. לגבי קטעים בסגנון אולי תנסה את Four by Miles Davis All Blues by Miles Davis Blue Monk by Monk Bessie´s Blues by Coltrane Stella By Starlight by Victor Young הקטעים האלה כמו אקווינוקס מבוססים על הרמוניה של בלוז... חוץ מהקטע האחרון שהוא סתם מהסטנדרטים החביבים עלי (תשמע ביצוע של Davis עם Coltrane )

למעלה