ביקשת כ"כ יפה אז הנה הקטע שהצוות
הדרכה קראנו: (הביא את זה אחד מהצוות.. אני לא יודעת מאיפה הוא הוציא את זה ...) "להיות מדריך ב- (כאן את כותבת את שם המושב) זה.. להכין פעולה עם מסר כדי להוכיח שאתה מדריך חושב להגיע לפעולה שמח ולחזור ממנה עייף לצאת למחנה כי אתה נהנה ולחזור משם בוכה (אני רוצה הביתה לאמא) לצאת לא"ש לילה למרות שאתה מפחד לחזור מישיבת מדריכים , מקנא, במדריכים שיש להם חניכים יותר מוצלחים משלך לתת את הנשמה למען חניך ולראות איך הוא מתחצף אליך בלי בושה להגיע באיחור, לצאת מוקדם ולא להבין למה המד"ב... כועס סתם אנחנו רק צוחקים! (האמת שזה יותר גרוע..)" _____________________________________________________ אנחנו עשינו אחרי הקטע הזה נאומון ברוח יותר רצינית... וגם צנזרנו מפה כמה שורות כי בכל זאת.. טקס עם הורים (צנזרנו את השורה "לחזור מישיבת מדריכים..." וגם את ה- "האמת שזה יותר גרוע") אחרי הצנזור זה כבר לא היה מי יודע מה מצחיק.. הקטע הזה הגיע אלינו ממש במקרה- 5 דק' לפני הטקס.. בהתחלה התכוונו לעשות משהו כמו (וגם זה מומלץ..) : "לצוות הדרכה של כפר מונאש 2003-2004 יש כמה מילים להגיד: -כיסא -שולחן -אקווריום. -תודה וערב טוב אם תרצי עוד שטויות כאלה אז תגידי! זה מסורת בכפר מונאש לעשות קטעים ממש מפגרים ואז לכפר על זה בנאום! לילה טוב פעם אחרונה (באמת באמת) שאני אומרת את המילים הבאות בסוף הודעה (אבל הפעם זה אפילו באמת): שמתי לב לפתע שכתבתי ממש הרבה.