עזרה! ממש דחוף

anomiss

New member
עזרה! ממש דחוף

אני צריכה בבקשה נוסח של השבעה לחניכים חדשים..

THE sky angel

New member
אני גם צריכה עזרה!!!!!

ואף אחד לא עזר והתייחס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צריכה עזרה לטקס םתיחת שנה שלנו במושב ואני לא מוצאת כלום פליזזזז אם יש למישו משו שקשור איך לעשות כמה אנשים צריך, אממ לא יודעת כל דבר שעולה על רוחכם פליייייייייז אני צריכה את זה ממש בדחיפווווווות

krumer18

New member
?????

מה זאת אומרת עזרה? תוכן פעולה? ערכים? השבעות עם דם וכאלה? מה את צריכה? אולי אני יכול לעזור..

THE sky angel

New member
רק להכין את הטקס..!

אממ מהלכו, דברים שייקראו, ע"י מי וכאלה אין לי שמץ של מה לעשות!! קטעי קריאה.....

קטעי קריאה..

-תגידו לטרומ'פים שיכתבו כמה מילים -הורה של חניך.. אם יש מישהו שהוא הורה של חניך וגם של מדריך.. -נאום של צוות הדרכה. יש לי בחדר קטע קריאה מהטקס פתיחת שנה של המושב שלי שאנחנו קראנו - אם תרצי אז תפני אליי ואני אכתוב לך את זה! -בטקס שלנו- המד"בית והגרעינר עשו לנו הפתעה ממש יפה- הם הכינו מצגת עם המון תמונות מהשנה שעברה מכל מיני טיולים ופעילויות.. היה שם גם דף על הגרעינרית הקודמת שלנו.. כמובן שבשביל זה צריך מחשב ומסך. -תכינו פנסינים בכניסה.. -מוזיקה ברקע: שירים כמו "חולצה כחולה והיא עולה" וגם "חג מעלות".. -אם אני אחשוב על עוד משהו אז אכתוב לך! -ערב טוב! -כתבתי הרבה.. לא שמתי לב בכלל.

THE sky angel

New member
תודה!!

אממ וכן כמה שיותר יעזור לי ....... אם יש לעוד מישו משו אני אשמח!

ביקשת כ"כ יפה אז הנה הקטע שהצוות

הדרכה קראנו: (הביא את זה אחד מהצוות.. אני לא יודעת מאיפה הוא הוציא את זה ...) "להיות מדריך ב- (כאן את כותבת את שם המושב) זה.. להכין פעולה עם מסר כדי להוכיח שאתה מדריך חושב להגיע לפעולה שמח ולחזור ממנה עייף לצאת למחנה כי אתה נהנה ולחזור משם בוכה (אני רוצה הביתה לאמא) לצאת לא"ש לילה למרות שאתה מפחד לחזור מישיבת מדריכים , מקנא, במדריכים שיש להם חניכים יותר מוצלחים משלך לתת את הנשמה למען חניך ולראות איך הוא מתחצף אליך בלי בושה להגיע באיחור, לצאת מוקדם ולא להבין למה המד"ב... כועס סתם אנחנו רק צוחקים! (האמת שזה יותר גרוע..)" _____________________________________________________ אנחנו עשינו אחרי הקטע הזה נאומון ברוח יותר רצינית... וגם צנזרנו מפה כמה שורות כי בכל זאת.. טקס עם הורים (צנזרנו את השורה "לחזור מישיבת מדריכים..." וגם את ה- "האמת שזה יותר גרוע") אחרי הצנזור זה כבר לא היה מי יודע מה מצחיק.. הקטע הזה הגיע אלינו ממש במקרה- 5 דק' לפני הטקס.. בהתחלה התכוונו לעשות משהו כמו (וגם זה מומלץ..) : "לצוות הדרכה של כפר מונאש 2003-2004 יש כמה מילים להגיד: -כיסא -שולחן -אקווריום. -תודה וערב טוב אם תרצי עוד שטויות כאלה אז תגידי! זה מסורת בכפר מונאש לעשות קטעים ממש מפגרים ואז לכפר על זה בנאום! לילה טוב פעם אחרונה (באמת באמת) שאני אומרת את המילים הבאות בסוף הודעה (אבל הפעם זה אפילו באמת): שמתי לב לפתע שכתבתי ממש הרבה.

THE sky angel

New member
תודה.. :)

יש למישו במקרה עוד קטעים?? ויש איזשהו קטע על החולצה הכחולה למה לובשים אותה או משו כזה יש למישו אותה??? אממ ואני צריכה למצוא עכשיו קטעים ש: - חניכת כיתה ד' תקרא - חניך כיתה ז' יקרא - המדריכים יקראו משו לשנה החדשה, ולברך את הטרומפי"ם. רעיונות ייתקבלו בברכה! :)

למעלה