עזרה ממבינים

OLYMPIAKOS8

New member
עזרה ממבינים

הלכתי להוציא כסף מהבנק, החנתי את האוטו באדום לבן בחיים לא היה תור בכספומט דווקא שאני בא כל המדינה באה ואני מחכה שם.. טוב אני בא מוציא רואה את הפקח בדיוק הוציא את הדף של הד"וח יימח שימו וזכרו כמה הסברתי לו כמה זה הוא מצידו אמר שבאמת האוטו חנה דקה, אבל הוא לא יכול לבטל את הדו"ח. מי שמבין פה.. מה אתם אומרים ללכת להישפט או לרשום מכתב וכאלה?

recoil

New member
לך תישפט

תסביר שהחנת רק לשם הוצאת כסף מהירה, ושלא התכוונת להשאיר את האוטו עומד יותר מ 5 דקות.

recoil

New member
מה קשור

אבא שלי חוקר והוא הסביר לי שלפעמים שופטים מתחשבים בקטעים כאלה. דוד שלי נסע 10 קמ"ש מעל המותר והוזמן למשפט, השופט אמר לו "אני מבני עמי",וויתר לו, הוא הבין שהכבישים בארץ הם בעלי הגבלת מהירויות ישנה כ"כ.. שהיום כל כביש כמעט אפשר ליסוע בו כ 20 קמ"ש מעל המותר...

NewUser4

New member
מה קשור?

קודם כל יש לי ספק גדול שהשופט וויתר לו, פשוט כי הוא לא יכול לוותר לו. אולי הוא הקל בעונש עד מאוד, אבל מכאן ועד למחוק את העבירה הדרך רחוקה. בכל מקרה, אין שום קשר בין המקרה הזה למקרה שהוצג.

recoil

New member
יש ויש קשר

השופט יכול להבין את הנאשם שהוא עצר לדקה. אני לא מאמין שהוא ימחק את המקרה אבל הוא בטח יקל עליו אם הוא ישמיע טיעון שמצדיק את זה...

8-AN

New member
במה הוא יפחית?

יוריד ל100 שקל מ250? או שזה 500 אני לא בטוח כמה זה אדום לבן...

NewUser4

New member
עצר לדקה

אבל במקום אסור שבו הוא מפריע באופן בוטה לתנועה (לא לחינם המקום מסומן באדום-לבן). לא יקל השופט. רק להפך.

MrJacKasS

New member
אין לך מלווה ??

המלווה לא אמר משהו בנידון ?? קיצור החוק היבש לגבי אדום-לבן אומר שאסורה כל עצירה או חניה..(אלא למילוי הוראות כל דין), לכן לא משנה אם עמדת באדום-לבן דקה או שעה, אסורה העצירה ..

B B A

New member
לשלם וזהו.

גם אם זה היה לדקה או לחמש,עדיין חנית במקום אסור ולכן השופט לא יקבל את טענתך ואתה סתם תצטרך להגרר לבית המשפט. ותאמין לי,אני מכיר מצוין את הקטע שתמיד יש תור בכספומט כשאתה מגיע להוציא....

NewUser4

New member
לא יעזור כלום. אתה אשם.

קודם כל מה שעשית זה לא עצירה. זו חניה (ראיתי כמה תשובות שמתייחסות לעצירה). חנית באדום לבן, אף על פי שאסור, למה אתה חושב שמישהו יבטל לך את הדו"ח? אם תלך להשפט השופט עלול לתת לך עונש חינוכי שימנע ממך בעתיד לעשות צחוק ממערכת המשפט, ולהגיע למשפט בלי שום טיעון, ולא מוכן. עברת על החוק (אנשים שחונים באדום לבן דרך אגב מסכנים את התנועה בכך שהם חוסמים נתיב נסיעה וגורמים לאנשים לסטות מנתיב נסיעתם). העבירה בסה"כ היא עבירה שקשורה בעצלנות (וגם חוצפה). לפחות אין ניקוד על העבירה.

OLYMPIAKOS8

New member
אתם כולכם מרובעים, כל המשרד

בחיים לא תבינו כלום את הצד השני. אתם הולכים על החוק היבש וזהו. תאמין לי שזה לא הפריע לאף אחד, ולא הסתיר שום תמרור ושום כלום אפילו הפקח עצמו אמר ואני מצטט " תשמע, אני הדפסתי את הדו"ח זה לא ניתן לביטול, בכל מקרה אם אתה כותב מכתב אני יהיה עד שעצרת לדקה" עכשיו רציתי לשאול, איך זה הפרוצידורה להישפט? צריך להביא עורך דין וכאלה? האם זה שאני נהג חדש, ועם מלווה יכול לפגוע בי בנקודות או בהעאלת הדו"ח??

B B A

New member
מה לעשות...

החוק הוא שחור ולבן.אין הרבה מקום לגמישות וטוב שכך.

NewUser4

New member
תשמע.

קודם כל אני לא שום צד שני. גם אני, כמוך, נהג, ועומד בפני אותה מערכת משפט וחוקים. ההודעה שלי באה מנסיון, ומכך שאני יודע טוב מה מתרחש בבתי המשפט לתעבורה. אני חוזר ואומר. אני ממליץ לך בחום(!) לא ללכת להשפט. אין שום סיכוי שהשופט יבטל לך את הדו"ח. להיפך, קיים סיכוי סביר כי תצטרך לשלם יותר, מכיוון שהשופט יראה בפנייה זו לבית המשפט בזבוז זמן ועשיית צחוק ממערכת המשפט. אתה לא תוכל לטעון שום דבר לטובתך. אין לך שום טיעון, ולא קטן ביותר, לטעון לחפותך. הטיעון שלך, שאומר שחנית בדיוק 5 דקות, רק מפליל אותך. ואם השוטר יבוא ויעיד ככה, אז אין שום ספק שהשופט יפסוק לחובתך. לגבי עורך דין, שכירת שירותיו של עו"ד מיותרת שכן עורך הדין יעלה לך פי כמה וכמה מערך הדו"ח. מה עוד שהדו"ח לא גורר רישום של נקודות. הישועה אולי תבוא מכיוון המכתב. אתה יכול לכתוב מכתב ובו לטעון את כל הדברים שעולים בראשך (5 דקות, עבר נקי (בהנחה כי הרכב לא רשום על שמך, והעבר של ההורה שעליו הרכב רשום באמת נקי), וכד'). יכול להיות שהדו"ח יומר באזהרה. לא בטוח כלל. אז זהו, זאת דעתי. אתה יכול להתעלם ממנה לגמרי. רק תשקול את צעדיך ותתייעץ עם אנשים שיודעים דבר או שניים בעניין. אל תפעל לבדך.

OLYMPIAKOS8

New member
תודה על התגובה תמונה של הדו"ח.

אני לא יילך להישפט (גם מעצה של דודה שלי שהיא עורכת דין). אני ירשום מכתב, ואם אין ברירה אני ישלם וד"א מבדיקה בד"וח אני רואה שהקנס הוא אינו על "אדום לבן". תיאור העבירה : "העמדת את רכבך הנ"ל ברחוב במקום שבו החניה נאסרה בידי המועצה, לפי סעיף 2 לחוק העזר והאיסור מסומן ע"י התמרור"

B B A

New member
מקום חניה אסור

מסומן באדום לבן,והעבירה על כן היא לא שחנית ב"אדום לבן" אלא שחנית במקום אסור.

8-AN

New member
תקרא עד הסוף...

"והאיסור מסומן ע"י התמרור" מדרכה צבועה (גם באדום לבן) שווה ערך לתמרור, בדיוק כמו סימון על הכביש, רמזור ותמרור.

אוראל1988

New member
והשאלה הנשאלת

איפה המלווה היה? או שנהגת בלי? אבל תענה לי לא כמו שייבשת את אורי

למעלה