עזרה מכולם

ASTRI X

New member
עזרה מכולם

היי כולם... אני מאוד פתוח עם חברה שלי ..ואין לי בעיה לעשות לידה דברים שבדרך כלל עושים לבד..עכשיו.. בגלל שאני הראשון שלה...היא לא מודעת לכל מיני דברים שאני עושה...וזה נראה לה מוזר..אז הייתי רוצה שתגיבו..רק להוכיח לה..שכל הבנים יושבים לראות טלויזיה עם היד בביצים..ושכולנו משחקים עם הזין כשיוצא לנו...ומגיעים גם למצב שהזין נכנס בתוך עצמו (בתוך העור שלו) או סובבנו אותו סביב עצמו...תעזרו לי להוכיח לה..אין לי פשוט דרך אחרת...חוסר הנסיון שלה גורם לה לחשוב שאני עושה דברים מוזרים

y2in1

New member
זה נשמע די מגעיל... אתה גם

מחטט באף לידה??

מממ...

אולי במקום לנסות להוכיח לה תחכה קצת עם ההתנהגויות האינטימיות האלה ובינתיים תדבר איתה על הצורך להרגיש בנוח אחד ליד השני? מבחינתי, גם אם ההתנהגויות שלך לא "רגילות לגברים" (בן הזוג שלי לא עושה את מה שציינת) זה לא ממש משנה פה. מה שמשנה הוא שאתה לא פוגע באף אחד ושצריך לדעת לקבל את ההתנהגויות אחד של השני.

אני מותח את העור של הזין שלי

ועושה ממנו כיפה של סעדו בזמן שאני שר קריאוקי של כוכב נולד

אני מותח את העור של הזין שלי

ועושה ממנו כיפה של סעדו בזמן שאני שר קריאוקי של כוכב נולד

november76

New member
../images/Emo5.gif

"חוסר הנסיון שלה גורם לה לחשוב שאני עושה דברים מוזרים" חוסר הנסיון שלה במה? בגועל?

קטלו אותך אה....? חחחח

אולי זאת סוג של סטייה/שריטה.... לחברה: אם זה באמת מפריע לך...תגידי לו ישירות... ולדעתי עליו להסכים כאחד שאמור לכבד את בקשתך... אני בטוחה עם הזמן תתרגלו יותר אחד לשניה, וכל הדברים האלו ייראו לכם שטותיים עד כדי התייחסות אליהם... זה הזין שלך...אתה יכול לעשות איתו מה שבא לך... אבל אל תשכח את הסביבה שלך..וחברה שלך במקרה הזה,היא הסביבה שלך...עליך לדעת לכבד אותה... אני למשל בצעירותי לא יכולתי לראות איבר מין גברי...נגעלתי מזה מאוד... עם הזמן למדתי לאהוב אותם.. (תלוי של מי כמובן...) ברור שזה הכל עניין של הרגל... עליך להיות סלבני כלפיה...אני בטוחה שעם הזמן היא תלמד לאהוב גם "אותו"... בהצלחה לכם.... ואל תפסיקו לאהוב :)

orange love

New member
יש דברים שעדיף לעשות כשאתה לבד

אני מבינה לגמרי את החברה שלך = /

הולמס 30

New member
זה עוד כלום

רק שכשאתה מגיע לשלב שבו אתה מצייר סמיילי על הכיפה (העטרה) תקפיד להשתמש בטוש שאינו רעיל.

itaystud

New member
מה כיפה?? קסדה!! ../images/Emo88.gif

הולמס 30

New member
"כיפה" מאפשרת לכלול מנעד של גדלים

יש כזו סטייל עמיר בניון ויש פיצית של אקס בני כאלה שמצויים בשלב של טרום דתל"ש

ASTRI X

New member
מה אני יגיד לכם

אתם יותר גנובים ממנה... מסקנה..חוץ מתגובה או שתיים...אני בטוח שכל הפורופ הזה זה ילדים בני 2-15 תגדלו קצת

ליזIש

New member
צודק..

בעניי..אם אתה כבר מגיע למצב הזה שאתה לא מתבייש ממנה אז בטח אתה איתה הרבה זמן ואתם בקשר רציני.. אני חושבת שאם גבר מתנהג ככה אז סבבה שיתנהג..ושיהיה לו לבריאות.. אם היא לא נגעלת וזה סבבה לה שאתה ככה רק שהיא לא יכולה לעשות את זה לידך..זה פסדר גמוור... אין לך מה להתבייש ולהתייחס לתגובות החסרות טאקט פה...

ASTRI X

New member
מה גורם לי?

כי אין דבר כזה שבן אדם אף פעם לא סובב את הזין שלו סביב עצמו כמו שאין דבר כזה שבן אדם עם זין אף פעם לא לחץ עליו...וכמו שאין דבר כזה שבחורה לא לחצה לעצמה על הפיטמה ונכנסתי לצ'אט בתור בחורה ושאלתי אולי 40 גברים אם הם מבינים על מה אני מדבר וכולם ענו לי בפשטות שברור..מה השאלה..ככה שכל הילדים שעדיין לא מכירים את אברי גופם שענו לי כאן..ניתן להם את הזמן לגדול..ולגבי בן זוגך שאמרת שלא עושה מה שאמרתי..הוא פשוט לא עושה לידך כי הוא כנראה לא מספיק מרגיש משוחרר לידך(כמה שאת חושבת שכן)...ואני בגלל שאני משוחרר עם כל הבנות שאני איתם מכל הבחינות..מרשה לעצמי הכל (כולל לתת להם ללקק לי ת'חור של התחת כשאני מביא ביד או ללקק להם כמובן או להכניס לי אצבע לתחת כשאני מביא ביד כי מה לעשות שנקודת הג'י של הגבר היא בתחת..ועכשיו כל הילדים כנראה יתעוררו שוב ..אין מה לעשות זה חלק מסקס)...זה שזאת שאני איתה הייתה בתולה עד אלי וזה נראה לה מוזר..אחרי שעברתי איתה בצ'אט והראיתי לה איך כל הגברים מבינים על מה אני מדבר וגם עושים את זה(כמובן שלא בתור תחביב...אבל סתם למשל בטלויזיה עם היד בביצים) נתן לה פרספקטיבה מציאותית..בכל אופן...תודה רבה לכולכם

למעלה