עזרה מי שמבין

daniela565

New member
עזרה מי שמבין

היי קוראים לי דניאלה אני לומדת בכיתה י"ב מה שאומר שעוד שנה אני בצבא כל הזמן קיבלתי מיונים למודיעין ולא הלכתי חוץ מאחד שהיה לאנגלית כי לא עניין אותי ערבית או אלקטרוניקה זה נורא שלא הלכתי?? אני ממש רוצה לעשות משהו מעניין וכיפי בצבא לא ליהיות פקידה ולא להיתקע בתפקיד משעמם. אני הראשונה במשפחה שמתגייסת ככה שאין לי מי שייעץ לי, בני דודים שלי עכשיו סיימו צבא בתדודה שלי המליצה לי על תפקיד שנקרא פקמצית מה אתם אומרים? בקיצור נכנסתי לאינטרנט לחפש מידע על כל מיני תפקידים כי בקרוב זה המנילה באתר שבוז יש ממש הסבר על כל תפקיד ולא מצאתי שום דבר שאני מתחברת אליו הכל נראה ממש משעמם אני די מיואשת מכל עניין הצבא הזה אני חייבת ייעוץ :/ אז ככה יש לי פרופיל 97 ואני חושבת שגם קב"א גבוה אני מעדיפה ליהיות בבסיס סגור . סורי על החפירה מקווה שתוכלו לעזור

פקמ"צית - פקידת מבצעים - זה תפקיד מעניין

ודי נחשב למען האמת, והוא עומד בהעדפה שלך לבסיס סגור. מעבר לעובדה שמדובר בהתעסקות עם טייסים (התפקיד בטייסת של חיל האוויר) וכו' אני באמת לא יודע יותר מדי ולכן כדאי לך לברר עוד באינטרנט. בקשר למיונים שהיו לך, זה לא נורא בשום מקרה כי חיל המודיעין הוא חיל וולנטרי ובמקרה הכי גרוע יוותרו עלייך. בכל אופן אני די מתחבר למה שאמרת - אני גם לא הלכתי למיוני ערבית (וגם סימנתי שאני לא רוצה) אבל כן הלכתי לאנגלית ואני מתגייס לקורס המדובר בפברואר הקרוב. מעבר לזה אין לי הרבה מה לספר :)

oO Barbie Oo

New member
לא נכון מאמי... זה פקידה לכל דבר

תשאל כל איש מבצעים שתכיר והוא יגיד לך את זה.

Gadook

New member
לא מסכימה איתך.

אני גרה בשכונה של טייסים, אז יש כאן המון פקמ"ציות. אמא שלי הייתה, השכנה שלי (שהשתחררה לפני שנתיים) הייתה ועוד 3בנות שאני מכירה במחזור מעליי. זה רחוק מלהיות פקידה ויש שם הרבה חשיבות מבצעית, זה אחלה תפקיד לבנות.

oO Barbie Oo

New member
לחלק מאוד קטן, למיטב הבנתי

כמו שידוע לי מאנשי מבצעים, הרוב מתרכזות במבצע קפה2000 וכיו"ב, וזאת מהרבה אנשי צוות אוויר בפרט. זה תלוי מאוד בבסיס, זה נכון, אבל בהרבה מקרים זה פקידה לכל דבר.

למעלה