עזרה ? מישהו ?

Dave S

New member
עזרה ? מישהו ?

אני רוחנית. אני מאמינה בשדים, שטן דברים כאלה. לפני 6 שנים בערך פחות או יותר התחלתי לראות כל מיני שדים כניראה בעקבות סיאנס שניסיתי לעשות עם חברה. זה לא היה בדיוק סיאנס זה היה דומה.. לא גיליתי לאף אחד וכעבור כמה זמן זה הפסיק. כעבור חמש שנים [לפני שנה] התחלתי לראות את הכל שוב. כל לילה, הייתי מתעוררת ב3 לפנות בוקר בדיוק מכל מיני סיבות כגון: משב רוח, נוכחות בחדר ועוד. מה שראיתי היו שדים. הם היו שחורים. הם לא דיברו וחוץ מכמה פעמים שראיתי ילדה קטנה כשעיניה אדומות צועדת לעברי. התחלתי לבכות להוריי שאני רוצה לעשות טיהור בית ובעקבות כך לקחו אותי לפסיכולוג. סיפרתי לפסיכולוג מה קרה ולאחר מפגש הפסקתי ללכת אליו כי ההרגשתי שהוא לא מאמין לי ובטענה שהרגשתי כוחות שליליים אצלו. יום אחד התעוררתי וראיתי במרחק מה ממני מחוץ לחדרי את השטן. הסתכלתי עליו לכמה רגעים וניסיתי להאמין שאני חולמת הכל. לא עצמתי את העיניים מהפחד, לא דיברתי, לא צעקתי. מאז, לא ראיתי שום דבר יותר. הכל נעלם. אבל אני יכולה להישבע שאני מרגישה נוכחות זרה בביתי וכל מיני אנרגיות שליליות. אולי מאותו לילה של הסיאנס אבל אני חייבת להגיד שהייתי ילדה קטנה לא בדיוק התעמקתי בזה. למישהו יש עצה? פיתרון?

איך הוא היה נראה לך?

שדים לא בהכרח נראים כמו שתארת, אבל אני חושבת שבכל מקרה את צריכה להזמין מטהר או מדיום אלייך הביתה... יש לך מושג האם ההסטוריה של הבית רדופה? האם הבטחת משהו שלא קיימת באותו סיאנס עם החברה שלך? או אמרת משהו שתעשי ולא עשית? נסי להזכר
לינוי

Dave S

New member
אמ.. תודה בכל אופן

אבל לא הבטחתי כלום. כפי שאמרתי הייתי ילדה קטנה וסתם ניסיתי להפחיד את חברה שלי. ובקשר לבית אני בהחלט אעשה את זה. תודה בכל אופן.

Black Fiary

New member
ממאמה'לה...

חדשה
וגם לי יש שאלה קטנה... למה קורה לי הרבה פעמים שאני מעלה בדעתי איזשהו מצב..והוא קורה..(רוצים דוגמאות?) ואגב גם אני מאוד רוחנית ובכללי בחיים שלי עשיתי..נממ..3/4 סיאנסים ולא קרה לי כלום...ואני עדיין לא מבינה למה אומרים שזה מסוכן..והייתי רוצה לשמוע ממכם, שיודעים יותר.

למעלה