עזרה מישהו?

נופרי38

New member
עזרה מישהו?

ממ בחיים לא יצא לי להכנס לפורומים או משהו בסגנון אני לא מאמינה בשטויות האלה ..
אבל הפעם באמת שאין עם מי לדבר , אסור לדבר עם חברות על זה כי אני ממש לא סומכת על מישהיא באמת ..
הייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בדרך כל שהיא להגיד לי פתרון או משהו בסגנון..
ממ אוקי אז אני כולה בת 18 מה אני מבינה מהחיים שליי .(;
אבל נתקלתי בבעיה ממש נוראית .., יש לי חבר 3 שנים , נפרדנו לא מזמן והתחלתי לרצות ממש תחבר הכי טוב שלו .., גם כשהיינו ביחד הרשתי שאני רוצה את חבר שלו.., יצא לי לדבר עם חבר שלו על זה וממ זה כנראה הדדי אבל לא אפשרי ,.. ממ אני והחבר חזרנו אתמול .., אני כן אוהבת אותו אבל לא מפסיקה לחשוב על חבר שלו .. ואני וחבר שלו הפסקנו לדבר כי זה לא בסדר לדבר מאחורי הגב שלו ..
אבל זה ממש מעצבן אותי שיש משהו שאני רוצה ואני לא יכולה בגלל סיבה כזאת , כן מוצדקת אבל ..
מה אני אמורה לעשות ? אני מאוד עצבנית על חבר שלו שבקושי מוכן לדבר עכשיו רק בגללו ..
באסה לי ,
עזרה ייעוץ משהוווו, משהייי??!??!

DeMitri

New member
אז ככה

את רוצה דברים מסויימים אך עושה דברים מנוגדים וגם רוצה דברים חסרי הגיון לחלוטין.
כאשר את רוצה את חבר שלו אז בעצם את מבקשת ממנו לוותר על על הקשר בינו לבין החבר הכי טוב שלו, למה שהוא יעשה את זה? ולמה שתרצי לפרק חברות טובה? בשביל התאוות שלך?
דבר נוסף אם את לא מעוניינת בחבר הנוכחי שלך ולא רוצה אותו למה חוזרת אליו?

המטרה שלך בסיפור הזה? כי זה לא נראה כמו להיות מאושרת.

נופרי38

New member
//

אני באמת לא יודעת מה אני רוצה אני נראה לי כן אוהבת את חבר שלי , לא יודעת מה הקשר שפתאום אני רוצה את חבר שלו..
אני גם לא יהיה עם חבר שלו בגלל חבר שלי זה ברור אבל זה סתם קשה שנמצאים במצב שלא ידוע כל כך ...
אם חבר שלי אני ישאר , אני כנראה צריכה פשוט להפסיק לדבר עם חבר שלו .. למרות שאנחנו כמו שלישיה תמיד ביחד כל הזמן , חבל באמת שזה יהרס בשביל סתם ..

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה פתאום לחזור לאקס כשאת דלוקה על אחר?!?

זה פשוט לא לעניין משום כיוון.
&nbsp
זה שאת אוהבת את החבר זה פשוט הרגל, קשר של שלוש שנים, אבל לא באמת אהבה זוגית. זה כמו לחזור לאבא ואמא שתמיד אוהבים אותם. לדעתי הקשר עם החבר הגיע לקיצו. אבל כמו אחרי כל קשר ארוך, בעיקר קשר ראשון, קשה לשחרר.
&nbsp
איך אני יודע שהגיע לקיצו? כי נדלקת על אחר. it's that simple.
&nbsp
לגבי החבר הכי טוב שלו, ברור שהוא לא יהיה איתך בקשר כל זמן שאת חוזרת לחבר שלך, שהוא גם החבר שלו. תחתכי מהחבר באופן סופי, חכי 3-4 חודשים (אני יודע שזה נצח בשבילך, אבל תאמיני לי שהזמן עובר) ואז נסי שוב. ואם לא ירצה, אז יש אחרים.
&nbsp
להתקע עם חבר שכבר לא מדליק אותך ואת אוהבת אותו מתול חברות והרגל, ולהיות תקועה בפנטזיה על החבר הכי טוב שלו - זה ממש הסרט הכי גרוע בעיר.
&nbsp
&nbsp

נופרי38

New member
..

כן זה ממש ממש סרט גרוע אבל .!!!
חייבת לצאת ממנו בדחיפות כי זה רק נהרס הקשר עם החבר שלו וחבל לי ..
ובקשר לחבר ממ כן יש מצב שאנחנו רגילים אחד לשני אבל יש גם אהבה .. זה שאני פתאום רוצה מישהו אחר זה כי אני תקוע עם אותו אחד ,שלפעמים הרגשות מתחילים להתבלבל ופה קורה הבעיה ... לצערי ..
ועכשיו גם רבתי עם חבר שלו כי הפלתי עליו יותר מדי את העניין שאני רוצה אותו והוא לא רוצה לכנס לזה בכלל כי הוא מפחד , ויש לו ממה ...
הוא אמר שהוא יפסיק לצאת איתנו אני כל כך לא רוצה שזה יהיה ככה..
מצטערת מההתחלה שדיברתי איתו על זה באמת ...

נוסעת27

New member
את עצבנית על חבר שלו?

למה? הרי בחרת לחזור לחבר הכי טוב שלו, ציפית לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? את לא יכולה לחזור לאקס ולצפות שהחבר הכי טוב שלו יישאר איתך בקשר.
תיפרדי מהחבר שלך, את אוהבת אותו בכוח ההרגל וחושבת על אחרים בזמן שאת איתו... ככל הנראה גם לא יהיה לך סיכוי עם החבר שלו בעתיד הקרוב, אם הם חברים טובים. אבל לפחות תתפני לחפש משהו שבאמת מתאים, זה ממש בסדר להיות לבד ובטח שבגילך שיש עוד כל כך הרבה מה לחוות. בסוף מגלים שזה לא סוף העולם...

נופרי38

New member
..

את אולי באמת צודקת , אני רוצה הכל אבל לא לפגוע בכלום ..
אני נראה לי פשוט ישאר אם החבר והתרגל לעובדה שאני לא יכולה לצפות לכלום מחבר שלו בכל זאת יש לי חבר עדיין ..

אייבורי

New member
זה כלכך יגמר בבכי

&nbsp
אם היית אדם ישר והגון, היית מתרחקת משני הבחורים

נופרי38

New member
..

אני לא יכולה להתרחק משניהם , כי טוב לי אם שניהם ..
אני פשוט צריכה לשכוח מהשני כנראה וזהו .. ככה הכל יחזור להיות כמו שהיה ואני ימשיך להיות ממוקדת רק בחבר ..

נוסעת27

New member
זה לא מה שיקרה יקירתי

את חושבת ככה כי את צעירה, ואני לא אומרת את זה בהתנשאות, כשציעירים פחות בעלי נסיון ולומדים עם השנים...
לא נשארים בקשר כי "יש לי חבר וזהו", נשארים כי רוצים ואוהבים..את תלמדי בסוף שאת אחראית על החיים שלך ועל האושר שלך ולא פשוט הנסיבות כי "ככה זה". אם את חושבת שתוכלי להחזיק קשר עם החבר שלך בזמן שאת דלוקה על חבר שלו את טועה. וחבר שלו צודק שלא רוצה יותר לצאת אתכם ולהסתובב אתכם, בטח כשהתחלת לצעוק עליו והוכחת שאת לא רגועה ויציבה בעניין. הוא מפחד לפגוע בחברות שלו עם החבר שלך והוא צודק. הדבר הכי הכי טוב שאת יכולה לעשות זה להיפרד מהחבר שלך ולחסוך את עוגמת הנפש לכולם. אם היית אוהבת אותו לא היית רוצה מישהו אחר (ועם כל הכבוד, אתם לא נשואים 20 שנה והתעייפת מהקשר וזקוקה למאהב שיעיר בך תשוקה)אבל אני יודעת שלא משנה מה יגידו לך את תדבקי בקשר עם החבר.. בסוף החיים יביאו איתם את הנסיון

savta112

New member
את ילדה קטנה אמנם, אבל גועל נפש

את רק בת 18 אז אולי עוד יש לך תקווה.
&nbsp
&nbsp
בעיני מה שאתם עושים הוא כבר בגידה בחבר שלכם.
מדברים עליו מאחורי הגב, עושים ממנו אדיוט ולא שומרים על הכבוד שלו.
ועוד מסתובבים בשלישיה כאילו אתם חברים הכי טובים.
&nbsp
לא מגעילה אותך הצביעות שלך?
&nbsp
&nbsp
מילא אם היית נדלקת על בחור אחר לא קשור, היית יכולה לבלוע את זה ולהתרחק ממנו. אבל אתם מסתובבים ביחד, כאילו חברים.
החבר שלו הוא בנאדם בלי כבוד, את אמורה להיות מחוץ לתחום אם הוא באמת היה חבר אמיתי.
&nbsp

מה את מחפשת? מי שיעזור לך בעצה איך לישון בלילה?

אני לא קונה את זה שאת בת 18 אבל אזרום עם זה ואומר לך להתעורר ולהתאפס על עצמך. ויפה שעה אחת קודם.אף אחד לא הכריח אותך לחזור לאקס שלך ושום דבר לא אילץ או מאלץ אותך להיות איתו ובטח בגיל 18.משמע, משהו מסריח באינטרס שלכם (מצדך) להיות בכלל בזוגיות הזו.הרי אם את בת 18 וכבר בגדת בצורה הזו, מה יהיה הלאה עם הבחור הזה כשאת איתו ולא מתוך כנות?החבר ההוא פחד ובצדק- גם דרך ההתנהלות שלך קלוקלת וגם עצם העובדה שהוא קורה לעצמו חבר זו מכה.הוא היה נראה מסריח עם תווית על המצח לתקופה מאוד ארוכה ועוד על קשר שאין בו עומק או אהבה. ז"א שגם המחיר לא היה שווה קשר שאין בו כלום. הרי חזרת לחבר שלך כי את באמת אוהבת אותו אבל לא מספיק בוגרת וחכמה להבין עד כמה נאמנות וכנות אל אדם אחר הם היסוד שגם מוכיח עלייך כבן אדם. מי יתקרב אל אדם שמראש אינו נאמן לעצמו ולאחרים? עשית הכל מבחירה. עכשיו נשאר לך לבחור ללמוד איך להיות בן אדם בוגר ו-חבר !!!להיות אדם נאמן זו תכונה לא רק לזוגיות אלא לכל קשר בחיים שלך שיהיה.לא תהי נאמנה? אפילו צ'ק לא יתנו לך להחזיק בעתיד. והבוסים שלך לא יהיו כאלה רחומים וחנונים כמו החבר שלך.איך לומדים? לא יודעת. אולי הזמן יצרוב בך מספיק כאבים לבינה כדי שתפנימי מהו כאב הבגידה והמעשים שאת עושה לאנשים שאוהבים אותך. המקרה הזה אולי לימד אותך שגם אם תהי עם החבר שלו, לא תהי שקטה מבגידה שלו בך. כי הוא כזה.הוא הלך כי אין בקשר הזה כלום. בטח לא מחיר ששווה אותו.

למעלה