עזרה מירושלמים

אקסיום

New member
עזרה מירושלמים

אני לומד כבר מספר שעורים אצל מורה שממש מעצבן אותי ,הוא מעיר לי כל הזמן ,נניח שאני עולה קצת על המדרכה הוא נואם לי נאום שלם שעליתי על המדריכה,דחילק אני רואה לבד,מה אתה מעיר על דבר ששמתי לב לבד שהיה לא בסדר? לכן אני מחפש מורה שלוקח את הענין בהומור בצחוקים וגם מלמד טוב (כי המורה הנוכחי בגלל שאני לחוץ מהערות שלו אני לא קולט טוב את ההסברים ועושה עם הראש כן כן כדי שיגמור כבר) מי מכיר מורה כזה בירושלים? ב. נתתי למורה הנוכחי כבר את הטופס הירוק אחרי שעברתי תיאוריה ,האם יש אפשרות להוציא זאת ממנו ומה אם הוא כבר כתב את שמו במקום שכותבים את שם המורה?

be_roo

New member
עזרה מירושלמים

אני לומד כבר מספר שעורים אצל מורה שממש מעצבן אותי ,הוא מעיר לי כל הזמן ,נניח שאני דורס הולך רגל הוא נואם לי נאום שלם שדרסתי הולך רגל, דחילק אני רואה לבד, מה אתה מעיר על דבר ששמתי לב לבד שהיה לא בסדר? לכן אני מחפש מורה שלוקח את הענין בהומור בצחוקים וגם מלמד טוב (כי המורה הנוכחי בגלל שאני לחוץ מהערות שלו אני לא קולט טוב את ההסברים ועושה עם הראש כן כן כדי שיגמור כבר) מי מכיר מורה כזה בירושלים?

Yakird12

New member
אהלן אחי.

אני גם גר בירושלים ואני אמליץ לך על המורה שלי ! אני אומר לך אתה לא תתחרט ... אני בשיעור מס' 25 כרגע ותאמין לי הוא קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש , כל שיעור נהיגה מההתחלה נהנתי ללמוד איתו והוא מלמד ממש ממש מצוין ויש לו המון סבלנות ! הנה מס' הפאלפון שלו : 0522633868 או מס' הטלפון שלו בבית 6767768 . קוראים לו ליאור גבאי והוא מבית ספר לנהיגה "בני" , מלמד על גולף משנת 2002 ולוקח 85 ש"ח לכל שיעור . אני מבטיח לך אתה לא תתחרט !! בהצלחה , יקיר .

aviGODFATHER

New member
אני לא חושב שזה דבר רע...

גם המורה שלי לפעמים חופר לי בצורה לא נורמלית אחרי טעויות שאני עושה, ובגלל כל החפירה אני לא לומד לא לעשות את זה שוב - גם בגלל שזאת טעות, וגם בגלל שלא בא לי לשמוע את כל החפירה הזאת עוד פעם...

adidas88

New member
פשוט מבקש את הטופס

אתה לא הראשון ולא האחרון שעובר מורה נהיגה

ותוספת קטנה../images/Emo26.gif

לבקש את הטופס הירוק + מכתב מהמורה לגבי מספר השיעורים שעשית איתו. מכתב זה ישמש אסמכתא לכך שאתה באמת התחלת ללמוד ואין צורך שתתחיל את הליך הלמידה מחדש (זאת אומרת ספירת השיעורים תתחיל ממספר השיעורים שעשית עד עכשיו, נניח 6, ולא שוב מ-1).

כמה זמן אתה כבר לומד?

אין מה לעשות, ה"הטפות" האלה זה סוג של למידה, ככה זה יהיה עם כל מורה... בהצלחה

למעלה