עזרה מחברי הפורום

עזרה מחברי הפורום

אחותי בכינוי ברבורה עברה אירוע מוחי ואני זקוקה לעזרה מחברי פורום בעניני מזונות של הבנות

שלי 9

New member
בשרשור למעלה היא ביקשה עזרה

למי היא יכולה לפנות בעניין אי תשלום המזונות מצד הגרוש בזמן שברבורה היתה בבית חולים..נקלעת ענתה לה שתפנה להוצאה לפועל ושם זה הפסיק..

ברבורה

שוב אני חוזרת אחותי בשם כינוי "ברבורה" אשר היתה נמצאת קבוע בפורום עברה אירוע מוחי יום לאחר ראש השנה לצערי הרב, אני מבקשת להעזר בפורום על מידע מה היא יכולה לעשות שהאקס שלה לא שילם לה את המזונו החודש וניצל את זה שהיא בית חולים ולא יכולה לתפקד!!!

אא ניר

New member
שתי שאלות והערה.

היכן היו הילדים בחודש האשפוז ? בת כמה היא ? {רק מתוך סקרנות} בריאות טובה לה והחלמה מהירה .

השאלה מה מצבה

אם היא בהכרה, היא יכולה לחתום על יפוי כוח למישהו אחר שידאג לטפל עבורה בענין הזה (לפנות להוצאה לפועל וכו'). אם היא לא בהכרה (או בכל מצב שאינו מאפשר לה תיפקוד בכלל) צריך למנות לה אפוטרופוס שידאג לכל ענייניה (לא רק המזונות). במקרה כזה צריך לפנות לבימ"ש עם המסמכים הרפואיים המעידים על מצבה. יש תעודת רופא ספציפית המיועדת לנושא הזה, שאותה ממלא רופא והיא מכוונת לבימ"ש. רפואה שלמה.

ברבורה

אתי עדין לא יודעת מה קורה מחוץ לבית החולים ומה קורה ואיזה מלחמה אנחנו עוברים עליה ועל הבנות בזמן שאתי היתה באיכלוב הגיעה האקס שלה וניסה להחתים אותה שהיא מעבירה את הבנות אליו ממש במזל אני הצלחתי לטרפד את המהלך הזה מאז אנחנו הורי ואני מנסים לטשרפד כל המהלך שהוא מנסה וזאת ע"מ לא לשלם מזונות, לקחת את הבנות ממנה וכמובן להתנער להחלוטין מכל התחייבות כלפי אתי והבנות ופה אני צריכה את העזרה!!! ראשית אתי לא יודעת עדין את כל הבלגן שנהיה לנו אז במידה ואתה פוגש/מדבר איתה אנא אל תספר לה את זה מפני שזה יגרום לאתי צער רב, שנית מה לעשות הוא לא שילם את המזונות החודש ואנחנו עד עכשיו התעסקנו מה לעשות עם הבנות אז עכשיו מה עושים?????

מזל חי

New member
סליחה שאני..אבל

בנות כמה הבנות? הן לא בגיל שיכולות לבחור בעצמן לאן ללכת או היכן להשאר? אם הוא רוצה להתנער מהבנות למה הוא באמת רוצה לקחת אותן אליו? פגשתי את אחותך פעמיים אולי במפגשים וצר לי לשמוע את שעובר עליה. באיזה מצב היא עכשו? האם היא מתקשרת? והיכן היא נמצאת?

למזל

בנות של אחותי הן:15 ו10 . האקס של אחותי רוצה להתנער מאחריות ז"א לא לשלם מזונות , לקחת את הבנות , לשים אותן אצל ההורים שלו אשר אם אנשים מבוגרים ומטופלים בעצמם עם מטפלת, ולאחר כמה חודשיים כנראה לגשת לבית משפט ולשים את הבנות במסגרות אחרות העיקר לא אצלו!! אחותי עכשין נמצאת בשיקום "ברעות" יותר טוב תודה לאל , מתקשרת עם כולם כולל בפלאפון אבל עדין לא יכולה לחזור למה שהיתה!!!

פאני24

New member
בעינייני מזונות תקבלי את כל........

האינפורמציה ב-ynet בדיני משפחה עו"ד מעולים בלי תשלום כדאי מאוד

למעלה