עזרה מורלית

ל י ש ל י

New member
עזרה מורלית

אני עוסקת בספורט ולעיתים אם כל אהבתי הרבה לספורט יש "משברים" שרובם נפשיים יותר מאשר פיזים מנסיוני הראש גובר על הגוף ולמדתי שבמקרים רבים כשעודדתי את עצמי בראש הצלחתי מעבר לכל דמיון אבל גם כאשר דכאתי את עצמי פנימית דווקא הגעתי לתוצאות עלובות האם ידוע לכם על דרכי עידוד שאני יכולה להגיד לעצמי בראש בזמן פעילות ספורטיבית שתניע אותי קדימה,תמריץ לי את המורל ולא תתן לי לשקוע ברחמים עצמיים ותרוצים לאי הצלחה (אחרים יותר טובים ממני, לא התאמנתי מספיק, את לא באמת ספורטאית, וכו)

הי לישלי

הי , את מבקשת שנמליץ לך על משפטים שיעודדו אותך בזמן הספורט. איזה משפטים היית רוצה שמאמן/ חבר / מלווה יגיד לך בזמן שאת מתעמלת? איזה משפטים מתוך המשפטים שאלה יאמרו היית רוצה לאמץ ולומר לעצמך בעצמך בזמן ההתעמלות? את מספרת שעודדת את עצמך הצלחת מעבר לכל דמיון. נסי להיזכר בכמה סיטואציות כאלה של המשך פעילות למרות קושי פיזי משמעותי. איזה משפטים אמרת לעצמך בעבר שעזרו לך להמשיך ולהתעמל ? יש לך בסל כבר דברים שעבדו ואת יכולה לבחור ולהשתמש בהם שוב.. ועוד משהו, מה הסיבה שאת עושה כושר? מה המוטיבציה שלך לקום מהספה ביום קר ולהתחיל בפעילות הגופנית? תוכלי לחבר משפטים נוספים שיהיו קשורים למטרה אליה את שואפת, למקום אליו את רוצה להגיע בזכות הספורט. משפטים שישקפו את המוטיבציה שלך. בהצלחה!! אילת לבנון

bridges

New member
מה מניע אותך לעסוק בספורט?

אהלן לישלי, משברים קוראים בכל תחום שבו אנחנו מאתגרים את עצמנו. השאלה היא איך את מנצלת את המשבר (בלי לשים אותו במרכאות) כדי לקדם את עצמך. הדבר הראשון שאת רוצה לגלות הוא מה החזון שלך בנושא העיסוק בספורט. מה החלום שלך? היכן את רוצה להיות בעוד 5 שנים? דבר שני שאת רוצה לגלות הוא (לפי הסדר הזה) הוא מה זה אומר עבורך לעסוק בספורט? מה זה עושה אותך? מה ה"מנוע" שלך? ברגע שיהיו לך תשובות על השאלות הקודמות, אני מאמין שיהיה לך הרבה יותר קל לראות את הדרך להתמודד עם המשברים. רונן

זורחת1

New member
כשקראתי שאת רוצה עזרה מורלית

אני מאוד מאוד זקוקה לזה בנירות כל הגוף שלי תפוס ואני ממורמרת . והבנתי שהיתעמלות קלה להתחלה יכול לעזור או הליכה . איך אני ישכנע את עצמי להבתחיל להזיז את עצמי מהכיסא של המחשב . אשר אני מכואה לו ברגע שאני לו רגועה . ורק עם נימצאים אנשים בבית והם יושבים ורואים טלויזיה אז מנסה לפחות לרצות את בעלי לראות טלויזיה ואחרי שאני רואה בידור אני מרוצה וזה טוב לי . ואני מרגישה שבעלי אוהב לראות אותי עם אני רואה טלויזיה מחייכת רואה שהוא מיסתכל עליי . ואנח גם מחפשת בנירות חום כיף הרגשה טובה מרץ .אני עד עכשיו עשיתי את זה באוכל מתוק .ואני היום מגלה שהישמתי ולא חישבנתי ריבות שמכינה בבית .שוקולדים לחם ולחם .

למעלה