עזרה מוזרה ^___^

עזרה מוזרה ^___^

אני ג'קי, אני בכיתה ט' מחיפה...! שלום שלום.... רציתי לשאול, אני וחברה שלי עוד יומיים נוסעות לת"א פעם שנייה ביחד (היינו עוד פעמים אבל לא אחת עם השנייה). עכשיו, בגלל שאני לא מתמצאת במיוחד, רציתי לשאול אם אתן מכירות מקומות שיש בהן יותר מחנות אחת נחמדה? נגיד איזה רחוב שיש בו כמה חנויות נחמדות ולא רק אחת? תודה לכל מי שעוזרת 3>. ובבקשה אל תמליצו לי על שינקין ועל דיזנגוף סנטר כי אני כבר מכירה. ואם תוכלו לפרט על החנויות אני אשמח.... תודה רבה

GoOni

New member
אוקיי.

רחוב בוגרשוב זה רחוב עם המון חנויות ממש חמודות, בעיקר של בגדים. יש יותר זולות ויש יותר יקרות. יש את ג'יפה, lee cooper עודפים (אפילו שזה לא באמת לי קופר), כל מיני חנויות גלישה, ריבולבר, חנות יד שנייה, וכל מיני חנויות טובות של שמלות ב-100 ש"ח וגופיות ממש יפות בלא הרבה כסף. מגיעים אליו אם יוצאים מהסנטר לקינג ג'ורג' לכיוון שינקין. זו הפנייה הראשונה ימינה אחרי הסנטר, ליד חנות של משקפיים. ממליצה לך על הצד השמאלי של הרחוב- הוא יותר מגניב. צריך ללכת בעלייה איזה חמש-עשר דקות עד שמגיעים לאיזור עם החנויות, אז אל תחשבי שהלכת לאיבוד או משהו. אממ בקינג ג'ורג' גם יש כל מיני חנויות נחמדות כמו פאצ' שופ, fruit of the loom, המחתרת (זה בסמטה אלמונית, רחוב שיוצא מקינג ג'ורג'), חנות הדגל של ואנס, אינסייט (רשת ממש מגניבה מאוסטרליה) ועוד כל מיני. ברחוב בעלי המלאכה (שמאלה מקינג ג'ורג') יש את קאלה, חנות קצת יקרה עם כל מיני בגדים רומנטיים ויפים ממש. קצת אחרי קאלה יש פנייה ימינה שמחברת לשינקין. קינג ג'ורג' מתחבר בסוף עם אלנבי, רחוב עם דברים זולים ממש והאיכות בהתאם. יש שם חנות עודפים של קסטרו שיש בה מציאות לפעמים. (תלכי שמאלה בסוף של קינג ג'ורג', חמש דקות ואת שם) וחנות עם המשקפיים הכי מגניבים בעולם. יש גם את שוק הכרמל שאת בטח מכירה, את נחלת בנימין (שמאלה משוק הכרמל), שיש שם שוק אמנים כזה כל שישי ושלישי.

../images/Emo32.gif

"עדיין כועסת עליי? O:" "לא יודעת" "אני מבין. תחליטי ותחזרי אליי?" אוף

../images/Emo32.gifאוףאוףאוף. ני אףפעם לא ארגיש טוב עם עצמי

כל פעם שאני יוצאת עם החבורה הרגילה אני מרגישה כמו גוש שומן מגעיל בין ים כוסיות. כל הבחורים שכן מתחילים איתי פשוט רואים את האחרות ועוברים אליהן כל פעם שאני יוצאת עם החברות האחרות אני אולי זאתי עם הגוף הכי יפה, וזאתי שרוקדת הכי טוב וכל זה, אבל...פאק, בנים הם כאלה מגעילים. רואים ציצי ומתלהבים. ושאלוהים יברך את החברות שלי, יש להן מלא ציצים. גם לחברות האחרות וגם לאלו. וכאילו...בנים פשוט צובטים לי בלחי! ומלטפים את היד וכזה "יאו, איזה חמודה, מה את מסטולה?" למה אני נראית כמו ילדה בת 12?!?!?!?!?!?! אני בשלום עם החזה שלי, באמת. הBקאפ המאוד מאוד קטן שלי (יש כאלו עם המידה שלי שהציצים שלהן הרבה יותר גדולים), שגם הוא מורכב ברובו מפושאפ. אבל..פאק, לפעמים אני רוצה גם להרגיש מושכת. אני צריכה צומת לב מגברים. זה לא בסדר שאת רוב המחמאות שאני מקבלת אני שומעת מבנות. באמת שהיה לי כל כך כיף היום. ונראיתי טובבבבב ורקדתי מצוייןןןןןן ומלא ביטחון וזה. ואז אני שמה לב שהבנים היחידים שאשכרה מתחילים איתך כמו שצריך באים לחברות שלי, ולי לא. ובלי להתנשא, אני ממש הרבה יותר יפה מהן, לדעתי. והמצברוח הלך. כנראה שאני פשוט בונה לקהל יותר איכותי. זה שמתאהב בחיוך ובאופי שמוקרן בפּנים. איפה אני מוצאת איכותיים בראשל"צ, לעזאזל? אוף. אני צריכה איזה מלאך שיבוא ויתן לי ביטחון עצמי ואושר];

K a y a 1989

New member
אוי מותק..

ציצי זה רק צ'ופר. [מדברת אחת שאין לה ..] חשבת על האפשרות שבגלל שאת ניראת טוב אז מפחדים להתחיל איתך ? . ועזבי אין מה להאשים את הציצים, את ניראת מעולה קודם כל ואת יודעת את זה. זה מה שחשוב לא התחילו איתך אתמול? יתחילו איתך מחר.. באמת את ניראת נהדר ולא חסרים בנים בעולם. ולכל אחת יש ימים שפחות מתחילים איתה. ולגבי האיכותיים כשתמצאי,תגידי לי כי גם אני עוד לא מצאתי.

למעלה