עזרה מהימנים פה!!!!

Wantad

New member
עזרה מהימנים פה!!!!

שלום שלום! מה נשמע? מקווה שאתם בסדר... אני צריך עזרה! OK אז ככה: אני בכתה ט´ ולשיעור אזרחות שלי אני צריך להביא כתבה מהעיתון על כל נושא שבוער וקשור אכשהו לאזרחות...ולשאול שאלות לדיון בכתה... אני מחפש משהו שאוכל להביא לכתה בנושא הערבים כמובן! מפני שיש כמה שמאלנים ממש ממש מעצבנים בכתה שלי שחושבים רק על הפלסטינים שאסור לאשים אותם וכל ה B.S הזה...(אני לא רוצה לתת גודמאות כי זה רק מכעיס אותי - אבל אתם יודעים למ האני מתכוון...) אני מחפש משהו שאוכל לקטול אותם !! תודה

טוב...

אני חושב שממש חבל שאתה מתחפר בדעות שלך ולא נפתח לדעות אחרות. אתה מחפש לקטול אותם לא לענות להם בצורה הגיונית להסביר להם את עמדותיך...תנסה להקשיב להם. תביא להם את הסיבות שלך להיות ימני. אולי משהו יצא פה. אולי הם יגלו שאתה צודק או לך תדע, אולי תגלה שהם צודקים... שרימפיניון

שמאלני

New member
אתה צודק זה באמת מעצבן....

אני בכיתה שלי כל יום כמעט רב עם ילדים מהכיתה שלי. הם כאלה אטומים מה שיש להם להגיד לי זה רק,"צריכים להרוג את כל הערבים". ושאני מוכיח להם שהם מדברים שטויות הם מתעצבנים.

.המוסד

New member
מה אתה צריך? מידע על זכותנו

על יהודה ושומורון? על זה שהפלסטינים הם בעצם קבוצה שלוכדה ע"י אינטרסים של מדינות ערב? שהרשות היא בעצם יישות פאשיסטית? שהפלשתינים הפ הפאשיסטים? שישראל שיפרה ופיתחה את השטחים? שהמחסומים הוקמו רק לאחר 1987 בתגובה לאינתיפדה, שלפלשתינים יש תורת "שלבים"? רק תגיד... בקשר לשני הגאונים הללו(בעצם שרימפניון ממש רחוק מלהיות גאון) אל תקשיב להם, הם עצמם לא מתעמתים עם העובדות...הצדק איתך ידידי

למעלה