עזרה לפני רכישה

Sputnik In Love

New member
עזרה לפני רכישה

אני מעוניין לקנות קטנוע חדש בנפח של 125 סמ"ק, חשבתי על דיוק מבחינת המחיר ונראה לי שגם מבחינת האמינות, רציתי לדעת אם יש עוד דגמים שאתם יודעים להמליץ לי עליהם, לא בקטגוריה של קטנועי מנהלים (מבחינת המחיר כמובן). תודה.

Sputnik In Love

New member
קצת כיוון

אני רוצה קטנוע חדש (אבל רק בגלל שאני עצלן ולא בא לי להיות יותר במוסכים), לגבי המחיר נראה לי שהדיוק הוא הכי זול ורציתי לדעת איך הוא מבחינת אמינות, מבחינת נסיעה בעיקר בתוך העיר שהנסיעה הכי ארוכה תהייה ממרכז תל אביב לרמת החייל ואפקה

בתקציב שלך...מובי 125...

אתה גם צריך יציבות בנסיעות כאלו. מה שעולה בדעתי מובי 125 שיש לו גלגלים יציבים יותר. הדיוק הוא לא רע אך מפחיד אותי לנסוע עליו בנסיעות ארוכות יותר. לא ניסיתי את קימקו 125 Agility... הוא זול להחריד, תבדוק אותו. ספר לנו מה קנית בסוף...

e-shfiyut

New member
יש גם את המובי והסופר ג'וקי שמאד דומים לו.

גם במחיר וגם באיכויות. של קימקו שניהם.

../images/Emo45.gif פשוט וזול... ועדיף על כולם....

לפחות אם מוציאים את האמינות והעמידות לנפילות מהמשוואה. כלומר, אומנם אין מידע לאמינותו של ה-VS, אבל אם לא מתחשבים בכך הוא נותן את החבילה הטובה ביותר בהפרש ניכר. אפשר לערוך בירור לגבי אמינותו של השארק הגימלאי. המנוע שה-VS חובה בתוכו זהה. לפחות ע"פ סקר קטנטן שאני עשיתי מדובר במנועים אמינים למדי.

rossi46

New member
לי יש שארק כבר שלוש שנים...

אני מחזיק בשארק כבר 3 שנים בינתיים לא הייתי אפילו פעם אחת במוסך.. חוץ מטיפולים שוטפים כמובן מבחינתי הוא ממש אמין אין סיבה שיהיו ל Vs בעיות מיוחדות , בינתיים לכל הכלים הקטנים של סאן יאנג לא היו בעיות אמינות ולכן אין סיבה שלכלים החדשים יהיו אני בטוח שכמו שאר הכלים של סאן יאנג הם יהיו חבילה כדאית עד מאד

למעלה