עזרה לפאזלן מתחיל

שלומכה

New member
עזרה לפאזלן מתחיל

הי כולם, אני חובב פאזלים ויש לי ברקורד פאזל של 3000 חלקים ועוד 5 של 2000 שהרכבתי לבד. פתאום עלה בי שוב החשק לאיזה פאזל חדש, 2000 חלקים בערך. עד עכשיו תמיד קניתי בפאזלנד, והייתי מאוד מרוצה אבל המבחר שלהם קטן מאוד. ראיתי פה שהרבה מזמינים בeBay אבל משהו לא ברור לי. כל הפאזלים שראיתי שם עלו גרושים עם עלויות משלוח מטורפות של עשרות רבות של דולרים. אם כן - איך אתם מזמינים משם? יש איזה טריק שאני לא מודע אליו או שכולם משלמים את המחיר הגבוה? קונים דרך חנות מסויימת שם? יש כאלה שהמשלוח לא כזה יקר? תודה מראש

המשלוח זה באמת בעיה...

רוב הפאזלים שאני קונה המחיר של המשלוח יוצא באמת יותר מהפאזל ועדיין איכשהו ברוב הפעמים זה יוצא יותר זול מהארץ אבל... אני קונה בדר"כ פאזלים של עד 1000 חלקים. ב-2000 חלקים ויותר המחיר של המשלוח עולה (כי הפאזל יותר כבד ולכן עולה יותר לשלוח אותו) ועוד בעיה רצינית- בפאזלים כאלה בדר"כ יש כבר תשלום מכס (מעל 50$ כולל משלוח משלמים מכס ומע"מ) בכל מקרה צריך לחפש טוב טוב באיביי יש מוכרים ששולחים לארץ במחירים מאוד יקרים (בין היתר בגלל שמוכנים לשלוח רק בדואר רשום, עושים ביטוח לחבילה וכו') ויש מוכרים ששולחים לארץ במחירים שפויים כי שולחים במשלוח זול יותר. אני לא קונה מכאלה ששולחים לארץ במשלוח יקר כי אני לא רואה בכך יתרון לקונה (ממילא אם החבילה לא מגיעה אפשר לתבוע את המוכר באייבי - כך שמדובר באינטרס של המוכר קודם כל) ועד היום לא היו לי בעיות וכל החבילות הגיעו- חלק מהר יותר וחלק לאט יותר. וכפי שאמרתי צריך לנסות להתאמץ שהמחיר הכולל לא יעלה על 50$ כי אחרת אם המכס עולה על החבילה צריך לשלם תשלומים נוספים (השבוע שילמתי מכס על חבילה כזו- יצא לי בערך 30% מהמחיר להוסיף- לא מעט בכלל)

פ א ז ל

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא...

לא הזמנתי מעולם באייביי אבל הזמנתי באתרים מחו"ל אולי תנסה בחנויות של ספרים ברוסית יש לפעמים פאזלים של קסטורלנד שהם יותר זולים או לחכות למבצעים בפאזלנד תנסה גם את האתר של עולם הפאזלים יש שם מבצעים מעולים לפאזלים גדולים

למעלה