עזרה לערב הוואי

עינת163

New member
עזרה לערב הוואי

שלום! אני צריכה להכין ערב הוואי ל40 בנות במסגרת של שנת שירות אין לי כל כך רעיון והסתכלתי גם בפורום ולא מצאתי.. אשמח לשמוע רעיונות! באופן כללי אני מחפשת רעיונות לערב שיימשך שעתיים. אני רוצה לעשות את הערב בנושא מסוים ולפי הנושא כל מיני פעילויות בקבוצות תודה רבה :)

KarinDi

New member
רק לוודא

את צריכה להכין ערב הווי (כלומר- כיף וגיבוש) ולא ערב הוואי (בנושא המקום שקוראים לו הוואי ועונדים בו שרשראות עם פרחים) נכון?! כך או כך נשמח לדעת איפה אמור להתקיים הערב (במבנה? בחוץ? צריך גם מקום?) ומה התקציב שיש לצורך האירוע...

עינת163

New member
נושא הערב הוא כיף וגיבוש

חח ולא בנושא הוואי המקום בעיקרון אין ממש תקציב, כלומר זו צריכה להיות פעילות שאני מכינה. אם צריך אני אקנה דברים אבל אני לא יכולה להביא סדנאות מבחוץ. הפעילות יכולה להתקיים או במקום כלשהו בחוץ או בתוך חדר גדול שיכול להכיל 40 אנשים, לפי החלטה שלי

דוריק30

New member
הצעות

היי, אנסה לעזור לך עם רעיונות:
שניצל בורשט- מאד פשוט, קבוצות קטנות. יכול להיות תחרותי ועל כל נושא שתבחרי. זה לא חייב להיות רק דברים שדורשים מחשבה כמו תפזורת ותשבץ. יכול להיות גם פעיל, כמו: גיבוש קבוצתי עם שם סמל ושיר הקבוצה. את יכולה לבקש מכל אחת להביא תמונה מהילדות והם יצטרכו לנחש מי זאת מי.
ערב כישרונות צעירים- גם לעשות מופע וגם להכין תפאורה ואת כל המסביב
קרב סכינים
משהו שאת פחות תצטרכי להתעסק בו- תכיני שקיות עם חפצים לאו דווקא קשורים או מוכרים. כל קבוצה שתקבל שקית תצטרך להמציא מהפריטים משחק חדש. זה מאד נחמד ויוצאים דברים מצחיקים וחדשים
חפש את המטמון באיזור
הכה את המומחה- להתחיל בשאלונים שהן תצטרכנה לענות אחת על השנייה- בהנחה שהן מכירות מספיק טוב- ואח"כ לעשות חידון או בינגו ולבדוק מה הן יודעות.
ערב אוסקר
ערב מהפך- בתסרוקת, בלבוש, להתאפר ולהצטלם
אולימפיאדה היתולית מה דעתך? משהו בכיוון? אולי תפרטי קצת יותר- האם הן מכירות, האם הן לקראת סיום שנת שירות, האם זו פעילות לסיום השנה? בכל אופן שיהיה לך בהצלחה

למעלה