עזרה למתנה?

SweetGirl17

New member
עזרה למתנה?

שלום, אחלה פורום נפתח! אז אני מאוד הייתי רוצה שתעזרו לי לבחירת מתנה לחבר שלי. חבר שלי הולך להיות בן 20 בינואר, אני יודעת שזה עוד מוקדם לדבר על מתנה אבל בכל זאת אני רוצה שעכשיו יהיה לי כבר רעיון כדי שאחר כך לא אהיה בלחץ מה לקנות וכל זה... אז בבקשה רק תציעו לי איזה מתנות אפשריות ואני כבר אראה מה יכול להתאים ומה לא. (הוא הביא לי ליום הולדתי ה-18 מתנה, דובי גדול ולבן שהוא מחזיק לב וכתוב "I Love You" וכלבלב רך גם
מאוד אהבתי את המתנה הזאת כי מזמן רציתי שיהיה לי בובות רכות). אז תודה על התשובות מראש

ביאטה

New member
תלוי עד כמה את רוצה להשקיע...

את יכולה לקנות לו כמה דברים... חולצה או כל בגד אחר בושם (שזו מתנה יפיפה... אם את יודעת מה הוא אוהב/רוצה) שעון משהו לחדר (מנורת אולטרה,פוסטרים) משהו לצבא (יש המון דברים בריקושט אבל נורא יקרים) שטויות למדף (יש המון דברים יפיפיים ב "לגבר") והכי כייף להכין לו הפתעה גדולה, פיקניק, או מסיבה.

SweetGirl17

New member
תודה על התשובה

בושם אני לא אקנה כי יש לו הרבה, יש לו את כל הסוגים כבר. חולצה לי ניראה זה יותר מדי פשוט כזה. לצבא אני עוד לא רוצה לקנות שום דבר כי הוא מתגייס רק בחודש מאי. שעון ליד הוא לא ממש מתלהב מזה. אנחנו לא גרים באותה עיר לצערי אז לא אוכל לעשות לו מסיבה, ופיקניק בחורף קצת קר ניראה לי
חשבתי אולי אם אוכל ניסע לחופשה לאן שהו בסוף שבוע אבל זה לא קשור למתנה זה כבר בא בעצמו שחשבנו על זה. אולי באמת משהו לחדר רק שזה בעיה מה בדיוק, אני רוצה משהו שישאר אצלו להרבה זמן ושהו יזכור אותי כל פעם שהוא רואה את זה
התקציב שלי הוא עד 150 שקל כי כרגע לא ממש יש לי כסף.

ShirShir

New member
אמממ..

אולי איזו מנורה רומנטית לחדר? או משהו כזה לחדר שיעשה לכם כיף כל פעם שתהיו שם יחד.. ויהיה לו כיף להסתכל על זה ולהיזכר בך.

למעלה