עזרה למתחילה

saramzalag

New member
עזרה למתחילה

שלום לכולן ,
אני מתחילה להתקרב לתחביב התפירה במטרה לעשות לעצמי דברים יפים שאני אוהבת ואולי בעתיד להתקדם עם זה הלאה .
רציתי לשאול 2 שאלות כרגע ,
1. אני עובדת על pfaff ותיקה ומחפשת שולחן , שולחן אמיתי עם רגלית ומקום מיוחד למכונת תפירה וגם 2 מגרות בצד , חיפשתי באתר "אגורה" וגם ביד שניה ולא מצאתי , יודעות איכן ניתן לקנות וכמה זה צריך ליעלות ?
2. רוצה להגיע לאזור ת"א לקנות בדים בזול , אני מתמקדת כרגע בעיצוב ותפירה של מטפחות . מישהי יכולה להמליץ על חנות של בדים או שאריות בדים בזול ? וכן סידיקית לאפליקציות מעניינות , סרטי סטאן וכו...
תודה מראש
שרה

מצלתיים

New member
חיפשת שולחן כתיבה?

נראה שזה יתאים לך, ראיתי כמה ביד 2, את יכולה לחפש גם באגורה או בשוק הפשפשים כמה זה עולה? תלוי, יכול להיות גם 100 שקל.
זה קצת מצא חן בעיניי, שולחן כתיבה בסגנון שנות ה-50, ויש אפילו מקום לבדים. רוצים 180 שקל.

החנות בשבילך היא איציק בכיכר המושבות, שתי חנויות צמודות,אני מאד ממליצה, vut הגון והבדים טובים, הכל ב-10 שקלים למטר, למעט יוצאים מן הכלל קטנים פה ושם - אתמול הייתי שם וקניתי כל מיני, ודווקא הפפיטה עולה 15. אני לא יודעת למה אבל זה לא כדי לסחוט מה שאפשר בשיטת מצליח, כמו בחנויות האחרות. בסוף הוא חישב לי אותה לפי 10 כי אני לקוחה ותיקה (ושוב לא היה לי נעים, כמו עם סיפור הקטיפה הגרמנית)

נזכרתי:
מישהי חיפשה בד ג'ינס עבה, ראיתי אצלו שני גלילים, אחד כחול כהה והשני כחול כהה מאד או אולי שחור. הם מהסוג עם טקסטורה אלכסונית, משהו כזה (בהגדלה רבה כמובן). הכחול הוא כחול כהה "גברי". לא שאלתי מחיר, הכל אצלו 10 שקלים.

למעלה