עזרה למשחק ליגה

nirm5

New member
עזרה למשחק ליגה

אני בליגה 6,בשבת הוא ניצח 3-0 קבוצה ששבוע שעבר הפסדתי לה 1-0. הוא עולה 3-5-2 ואלה הציונים שלו: גישת הקבוצה: (חסוי) טקטיקה: התקפה מהמרכז היכולת בטקטיקה: מצוין קישור: עלוב (גבוה מאוד) הגנה ימנית: חלש (נמוך) הגנה מרכזית: חלש (גבוה מאוד) הגנה שמאלית: גרוע (גבוה) התקפה ימנית: עלוב (גבוה) התקפה מרכזית: חלש (גבוה מאוד) התקפה שמאלית: עלוב (נמוך) הציונים שלי: גישת הקבוצה: רגיל טקטיקה: רגילה היכולת בטקטיקה: לא נבחרה טקטיקה קישור: גרוע (נמוך) הגנה ימנית: חלש (נמוך מאוד) הגנה מרכזית: חלש (גבוה מאוד) הגנה שמאלית: חלש (נמוך מאוד) התקפה ימנית: חלש (נמוך מאוד) התקפה מרכזית: חלש (נמוך מאוד) התקפה שמאלית: בינוני (גבוה) עונה שעברה הוא ניצח אותי פעמיים 2-1. אני חייב להוציא לפחות תיקו. יש לי טוב ב-532 וטוב ב-541. איך כדאי לי לעלות? תודה למי שעוזר, ניר

כרוניקל

New member
עם כזה הפרש בקישור,

תהיה לך בערך 30% אחוז שליטה בכדור, וככה אתה בטוח לא תנצח. 2 אפשרויות: 5-3-2 עם התקפות מתפרצות למרות שגם בזה הסיכוי שלך הוא קטן, מכוון שציוני ההתקפה וההגנה שלכם בערך באותה רמה. מערך שוודי שבשבילך הוא פחות יעיל כי אין לך נסיון במערך עם 5 שחקנים בחוליית הקישור (3-5-2, 4-5-1 וכו'), ולכן האפשרות שלך היא 5-4-1 בצורה הבאה - אחד מהווינגרים יהיה קשר נוסף והווינגר השני לכוון האמצע. 2 מתוך 3 הבלמים שלך יהיו התקפיים והחלוץ שלך יהיה הגנתי. טקטיקת לחץ. ככה יש מצב קטן לתיקו. מה שרשמתי זה בתנאי שלשחקנים שלך (בלמים התקפיים, ווינגר לאמצע, חלוץ הגנתי) יש קישור נורמלי. בהצלחה.

למעלה