עזרה למבקר הטרי

• פותח הנושא frha2
  • פורסם בתאריך

frha2

New member
עזרה למבקר הטרי

אני עומד ללכת בפעם הראשונה למופע מחול כהפתעה לאישתי. חברות שלה קנו לנו כרטיסים למופע "שלוש" של להקת בת שבע. רציתי לדעת האם המופע טוב ומתאים לאנשים שלא כל כך מבינים במחול? אם לא האם תוכלו להמלייץ לי על מופע אחר תודה מראש

maholnikit

New member
תשמע

אני מניחה שלאנשים שלא מבינים במחול מופע כזה יראה להם מוזר. אבל אם תשמור על ראש פתוח אני בטוחה שתהנה! מופע שיעניין יותר אנשים שלא מבינים במחול זה בעיקר הופעות של הקיבוצית. הכל הרבה יותר ווירטואוזי, צורני...מעניין לראות. תיכנס לאתר הזה ותראה תאריכים של הופעות אם אתה מעוניין...

Mr GK

New member
לא מסכים

לדעתי גם ברפרטואר של הלהקה הקיבוצית יש המון עומק, כל עבודה שונה לחלוטין מזו הקודמת לה. כן מסכים שצפייה בהופעות של להקות מוכרות "בעלות שם" עדיפה בד"כ, כי מרבית ההופעות שלהן טובות.

העזרה מגיעה פחות או יותר...../images/Emo122.gif

אז ככה האמת שאני לא מכירה את ההופעה הספציפית הזו אבל ראיתי כמה דברים של בת שבע והם להקה כל כך חזקה ומדהימה שזה לא יאמן! לדעתי גם אדם שלא מבין במחול יהיה מהופנט מהם כי הם באמת באמת מרטיטים את כל הגוף והנפש של הצופה. אם מישהו מכיר את המופע הזה באמת יהיה נחמד לשמוע חוות דעת. לדעתי, אם תלכו ממש תהנו. מקוה שהועלתי במשהו...

אני לא כל כך יודעת כי לא ראיתי את ה

המופע..אבל
ראיתי כמה הופעות של בת שבע, והתלהבתי מאחת, מהשניה פחות (אני לא זוכרת אגב שמות)..חברות שלי ראו את המופע הזה במסגרת הלהקה שלהן באיזה בצפר למחול ונורא התלהבו.. אני אישית חושבת שלמי שלא מבין במחול בלט קלאסי זה הכי מרשים עם כל התלבושות המדהימות
או למי שזה מופע ראשון.. כי פשוט שהם עולים על הבמה הרקדנים עם התפאורה המדהימה והתלבושות העוצרות נשימה
זה כל כך יפה שאתה מהופנט...

Mr GK

New member
המופע "שלוש" כולל עירום.

קח את זה בחשבון.

Mr GK

New member
אני לא יודע אם מדובר בעירום מלא

אבל יש חשיפה של איברי המין, גם של הגברים וגם של הנשים.

dani5451

New member
מאוד מגעיל!

אני אוהבת במתמקדים בריקוד עצמו לא בחשיפה של דברים בלבוש או אביזרים אלא בריקוד עצמו......

amitush26

New member
זה מגעיל אבל זה לא קשור

למיקוד. אף אחד לא מתפשט בריקוד סתם כי בא לו למשוך רייטינג. זה חלק מהיצירה. כמו שיש סרטים עם עירום (ולא סרטים כחולים). אף אחד בסרט לא מתפשט כי בא לא, זה חלק מהעלילה.

amitush26

New member
*כי בא לא= כי בא לו../images/Emo122.gif

נו מה אתם רוצים?- זה לילה

dance fr3ak

New member
זה בקושי עירום ...

יש חשיפה של שיער ערווה של בחורה וחצי חשיפה של איבר מין גברי.. וגם זה נעשה בהצללה.. ויש אנשים שלא שמו לב לזה אפילו..

dani5451

New member
כן???

אז אולי כדאי שתלך לראות את המופע שלוש..... ותראי שחושפים שם הרבה

דריאנה

New member
אממ...

זה לא הרבה עירום למען האמת... אני לא אגיד שנהניתי מהקטע של העירום, אבל בסך הכל זה לא עירום מלא ואפשר גם להתמקד על דברים אחרים שקורים על הבמה. הרקדנים של בת-שבע מדהימים, אין מה להגיד, אבל התלבושות לא מרהיבות וחלק מהקטעים בהחלט שנויים במחלוקת... (ועם זאת נהניתי מאוד)

frha2

New member
תודה רבה

אני באמת מודה לכולם על ההיענות ואני מבטיח לעדכן אותכם לגבי החוויה.

frha2

New member
תודה רבה

אני באמת מודה לכולם על ההיענות ואני מבטיח לעדכן אותכם לגבי החוויה.

למעלה