עזרה- לכה לפימו...

juliet26

New member
עזרה- לכה לפימו...

אני די חדשה בתחום הפימו וקניתי לכה על בסיס מים כמו שהומלץ לי כאן... על הבקבוקון כתוב AMERICANA בשיא ההתלהבות לאחר הקנייה צבעתי את כל החרוזים שעשיתי לאחרונה וכבר עברו מספר ימים ובמרקם דביק ומשאיר טביעות אצבעות... אז אומנם אותם חרוזים הלכו... צריכה את עצתכם לגבי הלכה הבאה שאקנה אם אפשר בבקשה את שם החברה... ודבר נוסף, האם מישהו כאן מכיר את הלכה הנוכחית שלי, יש לה שימוש אחר? או שמקומה הוא בפח?[ תודה לעונים..

talila1

New member
כמו שעניתי לך לפני מספר ימים

בקומונת פימו - רק לכה של פימו אל תזרקי את הלכה שקנית - היא טובה להגנה על עבודות שנצבעו באקריל לדוגמא, כמובן רק לדברים שלא צריכים הגנה רבה מדי (כמו תמונות) מפני שהיא על בסיס מים.

קשתז

New member
אני משתמשת בקריסטלית של סופרקיט

ומאוד מאוד מרוצה. לפי מה שהבנתי מהודעות בעבר ניתן למרוח לאכה טובה על שכבת לאכה דביקה והעניין מסתדר. בהצלחה! קשת

סמאילי

New member
לכה אורגינלית לפימו - רצ"ב../images/Emo26.gif

פעם אחת לתמיד - זו הלכה של החברה הגרמנית שמייצרת את הפימו...

ladybug97531

New member
הלכות האלו לא טובות לעור-מה עושים??

על כולן כתוב שהן "מגרות לעור" - מה עושים???!!

בדיוק רציתי לשאול בתור ירוקה

לגמרי בנושא הלכות. אז מצרפת עוד שאלה: מה הפטנט של צביעת חרוזים בלכה? אמנם בינתיים עוד לא הכנתי שום דבר חוץ מגלילים מוכנים לחיתוך מה שמזכיר לי: חיתוך עושים על גליל מוקפא כדי למנוע את העיוות? ככה נראה לי אינסטינקטיבית. תודה למשיבות/ים.

פומיקיז

New member
שאלה ותשובות: האם אפשר לקבל סדר

גודל של מחירי הלאכות? של פימו ושל זו הגרמנית? ותשובות:גליל אפשר לחתוך גם כשהוא לא "קפוא" אני שומרת את כל הגלילים בקופסת נעליים - ולא בפריזר.... לכה אניש מה כמובן על חרוז חרוז: צובעת הבסיס, משחילה על קיסם, צובעת השאר ונועצת בקלקר עד לייבוש. מקווה שעזרתי - בהצלחה. שירי

אני קניתי את הלכה של פימו בדיוק כמו

זו שבתמונה שהעלו ב 20 ש"ח ב"טטניום" באשדוד. מעניין כמה היא עולה במקומות אחרים. מי יודע? (20 ש"ח לאחר 10% הנחה - 22 ש"ח לפני הנחה) רונית

היום ראיתי אותה בארט לין באשדוד

במחיר של 27 ש"ח, הפימו עולה 8:90 אך שאר החומרים עולים יקר יותר מאשר בטיטניום. רונית

למעלה