עזרה לילדה שלי

ravitsh

New member
עזרה לילדה שלי

ילדתי הקטנה בת שנה ועשרה חודשים והיא סובלת מאד. בשנה הראשונה לחייה הייתה ילדה בריאה כמעט לחלוטין. הבעיות התחילו בשנה השנייה לחייה. כשאנו מתקרבים אליה עם סירופ , היא בוכה בכי מרורים ומתאפקת בכל כוחה לא להקיא (לא תמיד זה מצליח לה). אני כבר בורחת, נותנת לבעלי את "התענוג". אני נזכרת כמה שנאתי תרופות בילדותי ואני נתקפת עצבים וחוסר אונים מלשמוע אותה. אני רוצה שזה ייפסק, אני רוצה טיפול מניעתי שיפסיק את המעגל הזה. יש לה פטרייה חוזרת ונשנית שמתחילה בפה וממשיכה לאורך כל מערכת העיכול עד למטה, מה שגורם לה להיות עצבנית, עם כאבי בטן חמורים (היא תופסת את הבטן ובוכה "בטן... בטן"), הלשון מציקה לה נורא, יש לה תנודות חריפות בתיאבון (היא נראית עכשיו כמו שלד), שורף לה למטה והיא לא יכולה לסבול מגע מים או סבון, שלשולים עצבניים... הטיפול "הרפואי" הינו למשך מספר ימים 3 פעמים ביממה (זה המון!!!) אבל הפיתרון זמני והבעיה חוזרת ונשנית. בשבועיים האחרונים היא לא ביקרה בגן כי היא תפסה סטרידו, על הסטרידו התווספה ברונכיט ספסטית ולאחר מספר ימים עלה החום ל 40 ובחדר מיון גילינו גם דלקת ריאות וויראלית דו צדדית. כל התקופה הזו היא קיבלה אינהלציות כל 4 שעות, תרופות מכייחות ומרגיעות (היינו חייבים משהו מרגיע אחרי הסטרואידים הנוראים שדחפו לה. פשוט לא הכרתי את הבת שלי). על כל אלו התווספה הפטרייה הנודעת. אני מיואשת בשבילה!!! כמה סבל ביצור קטן וחסר אונים מול הגדולים המאיימים האלה. כל הרפואה הזאת היא הימור תרופתי של יעבוד או לא, פשוט הרעלה!!! שמעתי שדיקור סיני עובד מצויין על ילדים קטנים ואני רוצה להיעזר במישהו בעל ניסיון בטיפול בקטנטנים, בטיפול בריא ומונע. מישהו יכול לעזור לילדה שלי???

yoelnd

New member
טיפול

בעיקרון ניתן לסייע לך מאוד, אולם לא דרך הרשת. צייני איזור מגורים ונראה איך ניתן להפנות אותך! רק בריאות!

רוית יקרה ,

את מתארת מקרה קלאסי של חולשה כללית שילדים סובלים ממנה , צר לי שביתך סובלת כ"כ וזה בהחלט הזמן לעצור הכל ולגשת לטיפול אחד שיטפל בכל הסימפטומים ולא ב 1000 תרופות - כל תרופה לסימפטום אחר. אני הייתי ממליצה לשלב עם דיקור ותזונה ( שמאוד חשובה ולא ציינת מה היא אוכלת) גם טיפולי רפלקסולוגיה שמאוד אפקטיבים במיוחד אצל ילדים. עד לתחילת טיפול מסודר - חובה חובה חובה להתחיל לתת לביתך אסידופולוס , במצב חמור כמו שאת מתארת אני הייתי ממליצה ,ללא שום מטרת על אסידוטפוליס באבקה של חברת ביוקאר שהיא לעניות דעתי האסידופוליס הטוב ביותר בשוק ( וגם היקר ביותר) ואם אין באפשרותך לקנות אותו אז ישנה פורמולה הנקראת ABC דופוליס של חברת סולגר. את שאר ההמלצות בודאי תקבלי ממטפל לאחר שיאבחן ויתשאל אותכם כראוי..

מתנה

רוית שלום אני מוכן לתת לך מתנה חבילה של אסידופולוס מתוצרת סאנריידר הכי טוב שיש שלחי לי הודעה במסר אישי איציק

m_katzmann

New member
בדיקת מזון

היי רווית, לדעתי צריך לעשות לילדה בדיקת מזון ולנטרל אותה ממזון שגורם לרגישות שלה. האם עשיתם לילדה בדיקת צליאק? אולי היא פשוט רגישה לחיטה ומוצריה? אם הילדה כל כך סולדת מהסירופ - אינני בטוחה עוד ביעילותו, אולי עדיף להחליף אותו במוצרים טבעיים. מ מליצה בחום על טיפול של גוף נפש,
מאיה

ravitsh

New member
שאלות המשך לתגובות הנהדרות שנתתם

קודם כל תודה תודה על התגובות. ביקרתי אצל רופא המפנה לטיפולי רפואה משלימה מסובסדת דרך קופ"ח מאוחדת. קבעתי תור להומיאופטית (מקווה מאד שהיא טובה. בכל אופן היא ההומיאופטית היחידה שם) ולכשיתפנה תור לרפלקסולוגיה אמשיך במקביל. בכל מקרה, גם כשמדובר בקופ"ח זוהי עדיין הוצאה לא מבוטלת. מה אמור להיות סדר גודל של מחירים בתחום ההומיאופתיה והרפלקסולוגיה לילדים שלא דרך קופת החולים??? אולי מדובר בהפרשים זניחים ואז כדאי להמשיך בחיפושים? שנית, מי עושה בדיקת רגישות למזון? האם זה נעשה במסגרת הטיפול ההומיאופטי? איציק, תודה על ההצעה אבל כמו יהודייה טיפוסית,אני נוהגת להיזהר ממה שמוצע לי בחינם. תודה מראש על התשובות רווית

למעלה