עזרה ליום הולדת

עזרה ליום הולדת

אני רוצה לעשות יום הולדת לבני בן 8, עם פינות יצירה (יצירות שהסתיימו בין שעה לשעה וחצי) כל רעיון יתקבל בברכה !

ורדה 1

New member
חשוב לדעת כמה פרטים האם את מתכוונת שיהיו כמה פינות, וכל ילד יבחר רק אחת מהן וישב בה כשעה וחצי? או שאולי כמה פינות שבכל אחת מהן תהיה פעילות של כ-20 דקות? כמה ילדים יהיו?

תשובה לאילאל:

מדובר ב-35 ילדים. אולי יחולקו ל-2 או 3 קבוצות, למשך שעתיים, אפשרות שכל אחד יכין 2 עבודות, או אפילו עבודה אחת. אבל כמובן חייבים לצאת עם העבודה מוכנה לאחר היום-הולדת. תודה

כמו שאילאיל כתבה זה תלוי גם כלכלית

כמה את רוצה/יכולה להשקיע.. נראה לי כייף לפסל בבצק סוכר, אבל זה לא זול ודורש השגחה כדי שלא ילכלכו יתר על המידה. אופציה נוספת זה פיסול בטופי/מרציפן או הכנת עציצים מסוכריות (נעיצה על שיפודים) או ציור על עוגיות עם רויאל אייסינג (על בסיס אלבומין ולא חלבון ביצה..). אפשר להכין עפיפונים, לצייר על חלוקי נחל או להדביק עליהם מפיות, להכין שלטים לדלת, שעונים, מסגרת לתמונה, תמונות בהדבקת מפיות, מוביילים, מגנטים.. ועוד ועוד.. נסי להתמקד במשהו שאת יודעת להכין בעצמך, ע"מ שלא תתקשי במהלך ההפעלה. וכמובן - מזלטוב ונשמח לעזור

לי6

New member
הכנת שלט לדלת

אחרי ההכנה עוברים להכנת פיצה אישית ועוגה ממשיכים במסיבה עוד קצת ועד סופה השלט מתייבש לחלוטין.

למעלה