עזרה לידיד

עידחנ

New member
עזרה לידיד

יש לי ידיד שנשוי 13 שנה עם 3 ילדים , כבר למעלה משנה המערכת נמצאת למעשה בפרוד אבל גרים באותו בית, חיי הנשואין כבר לא חיי זוגיות כמו "שכתוב" בקושי מדברים , רק ענינים חשובים , שלא נדבר על קרבה ואינטמיות, הם עברו לדירה חדשה שנקנתה מלפני שנתיים. הוא רוצה להתגרש והיא פוחדת, ניסיתי לדובב ולנסות לאחות קרעים רק מהכיוון שלו אך לדבריו אין סיכוי כיוון שהיא קרירה ולא משתנה והדברים כבר קיבלו משקעים. מה אתם מציעים לבחור שרוצה להתגרש אבל יש ענין של רכוש וילדים, ורוצה להמשיך את חייו הלאה והוא בחור צעיר ונחמד.

קראתי רק את השורה הראשונה

עם כל כך קשה לבניי הזוג לחיות יחד ואת ענין שלום בית הם כבר ניסו וללא הצלחה או שניסו לערב יועצת לעניני משפחה וגם זה לא עזר אז אני חושב שהוא צריך להתגרש ולפתוח פרק ב' בחיים לגבי ענין הרכוש או הילדים מוציאים הסכם_גירושין ומחלקים בין בני הזוג את הרכוש. לגבי הילדים תיהיה חלוקה מסודרת של ימים שבתות וחגים אבל זה תלוי מאד במשרד הרווחה

עידחנ

New member
תשובתך כתשובתי

והם עוברים לדירה חדשה בימים אלו השאלה אם כדאי שיעבור איתם או ישר ימשיך לגור בדירה השכורה?

seeyou

New member
הוא רוצה להתגרש והיא פוחדת?

יש לו מזל שהיא מפחדת מזונות ל3 ילדים+משפחה חדש כמה צריכים להרוויח בחודש? ומי מבטיח שקשר חדש יצליח לפחות 13 שנה? אם היא קרירה יש סיבה לכך יותר קל אני חושב לטפל בבעיה מאשר להחמיר אותה בזוגיות יש צורך לא רק בריגוש אלא גם ברגשות

seeyou

New member
אני מציע למעשה שיתרכז באישתו יותר

הדשא אצל השכן הוא לא ירוק יותר... מצבו יכול להיות קשה יותר במערכת חדשה

עידחנ

New member
הבנתי אותך

אז למעשה אתה אומר תשאר עם מה שיש ושימשיכו לסבול בגלל ה´´דשא של השכן´´ לא נראה לי הוגן..

seeyou

New member
תשאר עם מה שיש -כן-לסבול ?-לא!

מבחינה עוצמת "הסבל" ...זה מאוד אישי אם יש כאב קטן או אפילו מגבלה קטנה לא רצים ישר לניתוח!(זאת דעתי בלבד) ישנם "מחלות-מגבלות" שרצוי ללמוד לחיות איתם בשלום... לנסות לשפר כול הזמן את המצב על מנת לא לתת לו להתדרדר. לתת לך דוגמה קטנה? בעבודה היה עובד כבן 40 "במצב טוב" הוא הכיר בחורה כבת 20 ...מאוד "אקטיבית" התחילו אצלו כאבי גב בזמן "הקרבות" איתה, לכן על מנת לשפר הלך לניתוח גב... את יכולה לנחש באיזה מצב יצא מהניתוח? ועוד דבר שכאשר מתגרשים לא פותחים "דף חלק" בחיים? When a divorced man marries a divorced woman, there are four people in that marital bed.

למעלה