עזרה לידיד שלי!

mariana

New member
עזרה לידיד שלי!

היי עינת מה שלומך? יש לי ידיד שכרגע הוא יושב לידי ואין לו אינטרנט בבית ואני כמובן התלהבתי מכל הפורום שלך אז המלצתי לו להציץ דרך המחשב שלי והוא גם מעוניין לשאול שאלה בקשר אליו. הוא כבר עובד שנתיים בחברת ביטוחים והמקום אפילו לאט לאט מקדם אותו מכל המובנים: אם זה בלימודים ומשכורת טובה וכו´ ומצד שני הוא מעוניין לטוס לרומניה וללמוד שם רוקחות.השאלה שלו היא מה המקצוע המתאים לו ביותר ואיפה יהיה לו הצלחה יותר טובה? האם בחברת ביטוח או ללמוד רוקחות ולהצליח שם? שמו: 51614 (ניסים) שם משפחה: 1712 (יעקב) ת.ל שלו הוא: 5.4.83 תודה מראש גם ניסים מוסר לך המון תודות

עינת

New member
מריאנה

את בטוחה בנכונות הפרטים? לפי החשבון שלי ידידך בן 18 מה שאומר שהוא התחיל לעבוד בגיל 16 בחברת הביטוח... ואם הפסיק את לימודיו בגיל 16 איך ילמד מקצוע אקדמאי?
שפע ו
עינת

mariana

New member
אני יודעת אבל,

היי! אני יודעת שהוא בן 18 והוא התחיל לעבוד מגיל 16 אבל לא כל יום העבודה הזאת היא בערבים. ומה שהוא רוצה ללמוד בחו"ל לא מבקשים תעודת בגרות וכו´ בגלל זה הוא נוסע לחו"ל לרומניה. אז מה אומרת איפה הוא יצליח יותר? נ.ב הוא לא מתגייס יש לו כבר פטור. אני מודה לך מאוד. מקווה שתעני לי בהקדם

עינת

New member
היי ניסים ../images/Emo39.gif

מה פתאום רוקחות? פשוט נראה כ"כ רחוק ממך... אתה בחור עם פילפל שצריך הרבה מרחב,תנועה ושינויים. לרדת לפרטים הקטנים זה ממש לא בשבלך.. דוקא ביטוח,אבל כסוכן יכול מאוד להתאים לך. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה